Avontuurlijke RST

Geplaatst op 26 maart 2019

Het Britse kledingmerk RST heeft in samenwerking met rally-specialist Mick Extense een nieuw textielpak ontwikkeld voor avontuurlijke motorrijders. Het resultaat, de Rallye, is een multi-inzetbaar pak dat in ieder seizoen en onder alle omstandigheden het juiste comfort en bescherming biedt.
Het kledingmerk heeft de snit van het pak zo ontworpen, dat het goed aansluit op een wat meer rechte zit. Ideaal dus voor de allroad-rijder. Uiteraard zijn er ook legio praktische oplossingen in het pak verwerkt, zoals CE-goedgekeurde protectoren, een SinAqua klimaatmembraam, veel ventilatiemogelijkheden en flink wat zakken. Daarnaast heeft RST het pak voorzien van reflecterende details waardoor de drager goed opvalt in het verkeer.

Om het geheel geschikt te maken voor ieder lichaamstype is het pak uitgerust met diverse verstelbare sluitingen. Onder meer ter hoogte van de boven- en onderarmen en de taille. Via een verbindingsrits kan de jas eenvoudig aan de broek worden vastgemaakt zodat je nog beter beschermt bent tegen kou, wind en regen. Bij de broek zijn slijtgevoelige onderdelen als het zitvlak, de benen en de heupen extra versterkt.

Het pak van RST is te koop in het zwart, zwart/geel, grijs en grijs/brons en in de maten S t/m 4XL. Uitzondering daarbij is de zwarte kleurstelling, deze is namelijk ook in 5XL leverbaar. De jas heeft een prijs van 215 euro en de broek kost 159 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.