Designprijs voor Ducati

Geplaatst op 11 juni 2019

Ducati heeft met haar Hypermotard 950 Concept de eerste prijs gewonnen in de klasse New Design and Prototypes by Manufacturers and Independents, tijdens het Concorso d’Eleganza Villa d’Este-evenement. De conceptmotor van de Italianen is ontwikkeld door het Centro Stile Ducati en valt vooral op door zijn agressieve en sportieve design. Een combinatie van straat en circuit, aldus Ducati. Zo is er op technisch gebied gekeken naar de MotoGP, terwijl het decors geïnspireerd is op graffiti. Verdere details heeft het merk niet bekendgemaakt.

“Ik ben heel blij met dit resultaat”, aldus Andrea Ferraresi van Ducati. “Concept-motoren zijn een goede manier om nieuwe elementen, zoals in dit geval het decors, te testen en om te zien hoe het grote publiek. We zijn enorm blij met de respons die we kregen, onder meer op social media. Aangezien wij als bedrijf het design tot een van onze kernwaarden rekenen, is het winnen van deze prijs iets waar we heel trots op zijn.
Of we de Ducati Hypermotard 950 in deze kleurstelling ook seriematig gaan zien, is niet bekendgemaakt. Kijkende naar het verleden, is dat wel goed mogelijk. In 2017 werden immers twee concept-scramblers gepresenteerd waarvan er één ook echt op de markt kwam.

DU 2019-05-22 HYPERMOTARD 950 CONCEPT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.

GSX-S750 in MotoGP looks!

Geplaatst op 28 mei 2019
GSX-S750 in MotoGP looks!

In de markt voor een sportieve machine met MotoGP looks, maar dan zonder je krampachtig over de tank richting clip-ons te moeten strekken? Uw gebeden zijn verhoord, want Suzuki biedt haar GSX-S750 nu in deze speciale MotoGP Edition aan. En die rijdt zich in de schijnwerper met zijn opvallende, sportieve kleurenschema, dat is gebaseerd op Suzuki’s GSX-RR MotoGP-racer. Uiteraard zouden ... lees meer