Even niet op de motor? Alles over een auto leasen

Geplaatst op 06 juli 2021

Hoe graag we ook altijd op de motor zouden rijden, het is niet altijd even praktisch. Je motorpak overal mee naartoe slepen is niet ideaal en je hebt niet alle ruimte voor je spullen. Soms pakken we natuurlijk gewoon even de auto. Heb je een nieuwe auto nodig en wil je deze niet in één keer betalen? Steeds meer mensen kiezen ervoor om een auto te leasen en in onze ogen is dit niet gek. Wanneer je een auto leaset dan ben je van alle gemakken voorzien. In dit artikel gaan we jou vertellen welke vormen van leasen er allemaal zijn. Na het lezen van dit artikel weet jij dus precies wanneer je voor een bepaalde variant van leasen moet kiezen. Ook gaan we je nog een goede tip geven. Onderaan deze pagina vertellen we je namelijk bij welke aanbieder je moet zijn op het moment dat je op zoek bent naar goede aanbiedingen. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan klaar om je te helpen!

Private lease

Heb jij wel eens van private lease gehoord? Deze vorm van leasen is zeer populair bij mensen die geen eigen bedrijf hebben. Leasen wordt vaak meteen gekoppeld aan het bedrijfsleven, terwijl je ook gewoon een auto kunt leasen als je geen bedrijf hebt. Mocht je dit willen doen, dan kies je voor private lease. Wil jij private leasen en ben je op zoek naar een goede aanbieder met scherpe aanbiedingen? Neem dan eens een kijkje op Autonomer’s lease aanbiedingen. Deze partij biedt namelijk geweldige auto’s aan tegen scherpe prijzen. Niet voor niets leasen veel mensen hier al hun auto, deze partij heeft een zeer goede naam. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website van bovenstaande aanbieder.

Operational lease

Operational lease is een variant van leasen die jou volledig ontzorgd. Wanneer je kiest voor deze variant, dan rij je een gloednieuwe auto en in de prijs zit ook de wegenbelasting en verzekering. Mocht er wat met de auto aan de hand zijn, dan heb je ook nog eens recht op gratis onderhoud, hoe ideaal is dat? Steeds meer mensen kiezen hiervoor omdat het echt voor gemak zorgt. Het enige dat jij nog maar hoeft te doen is de factuur iedere maand netjes betalen, tanken en rijden! Dit is ideaal, nadeel is alleen wel dat de auto uiteindelijk nooit van jou wordt. Je spreekt een termijn af van bijvoorbeeld 48 maanden, ook spreek je af hoeveel kilometers je per jaar je in de auto mag rijden.

Financial lease

Financial lease is een zeer populaire vorm van leasen. Hierbij koop je eigenlijk een auto op afbetaling. Mocht jij een auto niet in een keer kunnen betalen, dan is dit ideaal. Iedere maand betaal je een bepaald bedrag en vaak is er ook nog een slotbedrag dat je moet betalen. Heb je iedere maand keurig betaald? Dan is de auto aan het eind van het contract van jou. Goed om te weten is wel dat je zelf zaken zoals de verzekering en wegenbelasting moet betalen. Mankeert er na verloop van tijd wat aan de auto, dan zijn de kosten ook voor jou. Welke manier van leasen het beste bij jou past hangt af van verschillende factoren, doe goed onderzoek en kies voor de juiste variant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.

Te luid geluid is uit

Geplaatst op 23 juni 2021
Te luid geluid is uit

Tijden veranderen, en de publieke opinie verandert net zo hard mee. Wat dertig jaar geleden nog heel normaal was, we noemen bijvoorbeeld roken in de auto bij mensen die zelf geen sigaret aanraakten, daar kom je vandaag de dag echt niet meer mee weg. Motorgeluid is ook zo’n ding, werd het langsrijden met een open pijp vroeger hooguit met een ... lees meer

Dainese op nóg veiliger toer

Geplaatst op 15 juni 2021
Dainese op nóg veiliger toer

Dainese is al decennia lang actief op airbaggebied en met name de laatste jaren gaan de ontwikkelingen op airbaggebied hard. Wat ooit begon als een systeem puur voor het circuit is inmiddels ook doorontwikkeld voor gebruik op de openbare weg. Afgelopen jaar presenteerden de Italianen nog de Smart Jacket, een autonoom, elektronisch geactiveerd airbagvest dat onder of over reguliere kleding ... lees meer