FD Gazellen 2018 – MotorKledingCenter behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Geplaatst op 17 oktober 2018

MotorKledingCenter behoort dit jaar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en kan zich daarom dit jaar een FD Gazelle noemen. Het Financieel Dagblad organiseert de Award uitreiking dit jaar voor de 15de keer.

Om in aanmerking te komen hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei van tenminste 20% per jaar behalen, financieel gezond zijn, een positief netto resultaat hebben en aan nog vele andere criteria voldoen. Om daarnaast ook daadwerkelijk te worden genomineerd weegt het FD de cijfers van vele bedrijven af en worden alleen de allersnelst groeiende bedrijven genomineerd.

“De groei is geen doel op zich, maar meer een gevolg van ondernemerschap en het plezier dat ons bedrijf uitdraagt. Na jarenlange dalende branchecijfers omtrent motorfiets verkopen, is het een goed teken dat een bedrijf uit de motorbranche zich nu tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland mag benoemen. Dat wij dit jaar onze eerste FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen is een prachtige kroon op het werk, waar ik, net als op het team, ontzettend trots op ben.”, aldus Mark Bos, CEO van MotorKledingCenter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.

Nieuwe ZX-6R van Kawasaki

Geplaatst op 17 oktober 2018
Nieuwe ZX-6R van Kawasaki

Geslachtofferd door de Euro4-norm verdween Kawasaki’s ZX-6R afgelopen jaar enigszins met stille trom van het Europese motortoneel. Gelukkig hoeven we het niet lang zonder de Japanse supersporter te doen, de nieuwe 2019-versie heeft de Euro4-barrière geslecht en mag zich daarnaast ook nog op andere updates verheugen. Maar te beginnen bij de 636 cc vier-in-lijn, die nu dus netjes volgens de ... lees meer