Grand Opening MKC Tilburg op 23 & 24 juli 2016

Geplaatst op 06 juli 2016

Grand opening MKC Tilburg op 23 & 24 juli.

Op zaterdag 23 juli en zondag 24 juli zal de nieuwe winkel van MKC worden geopend met een spetterend openingsweekend.
Na maanden van voorbereiding en hard werken is onze superstore dan eindelijk klaar en kunnen we niet wachten om hem aan jullie te laten zien.
Voor alle bezoekers staat er een gratis patatje klaar en maakt iedereen die een aankoop doet kans om een motor te winnen!

Tijdens het openingsweekend is de winkel voor het eerst toegankelijk voor het grote publiek en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan.

Op zaterdag openen we de winkel met een officieel moment om 10:00 uur en op zondag zal de winkel om 12:00 uur open gaan. Beide dagen sluit de winkel om 17:00 uur.
Iedereen die tijdens het openingsweekend een aankoop doet bij één van de winkels of de webshop van MKC maakt kans op een motor naar keuze tot €6000,-!! (Actievoorwaarden: http://motorkleding.center/B )
Voor alle bezoekers hebben we een gratis patatje geregeld en is er in en rondom onze winkel genoeg te doen bij stands van onze leveranciers. Zo is Alpinestars zelfs aanwezig met hun MotoGP hospitality truck!

De nieuwe winkel bevindt zich op de Professor Goossenslaan 28A in Tilburg, direct langs de A58 tussen Breda en Eindhoven. De winkel is gemakkelijk te bereiken en een echte ‘eye-catcher’ vanaf de snelweg.
De riante aanwezigheid van parkeerplaatsen, verschillende sportwinkels, horeca faciliteiten en een bioscoop maken de locatie, genaamd ‘Euroscoop’, al een unieke plek.
Met ruim 1500m2 vol mode en accessoires voor de motorrijder, wordt ook deze winkel een waar motorwalhalla. In MKC Tilburg zullen we enkel de beste en nieuwste producten van onze A-merken tonen.

Veel van de vaste klanten kennen de enorm populaire videoreviews, die het team van MKC maakt om haar klanten alles te kunnen vertellen over de producten die zij aanbieden.
In de vestiging in Tilburg is een volledig nieuwe opnamestudio gebouwd, waar de klanten een kijkje kunnen nemen achter de schermen. Zo kunnen zij met eigen ogen zien wie, hoe en waar deze video’s over de allernieuwste producten worden gemaakt.

Blijf op de hoogte van de Grand Opening en verschillende acties door onze Facebook Eventpagina te volgen: http://motorkleding.center/N

Hopelijk tot snel in onze nieuwe winkel!

Met vriendelijke groeten,
Team MKC.

www.motorkledingcenter.nl

MKC Tilburg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.

MotorCentrumWest 4e Custom & Cruiserdag 17 september 2016

lees meer

More in Store Days MotoPort Assen

Geplaatst op 27 juni 2016
More in Store Days MotoPort Assen

More in Store Day’s Assen Op vrijdag 1- & zaterdag 2 juli komt de roadshow “More in Store Days” naar Assen. Een event met o.a. Moto Gymkhana Nederland, Race-Kids demo en opstap voor kids (minibikes). Vele outlet aanbiedingen, kortingen, rad van fortuin, workshops, terras, muziek, motorbabes, motorfun, hamburgers, springkussen en nog veel meer.   Kinderen rijden zelf op de motor bij MotoPort ... lees meer

MotoPort Roadshow “More in Store Days”

MotoPort is al meer dan 30 jaar bekend bij elke motorrijder in Nederland. Om dit te vieren is de Roadshow “More in Store Days” georganiseerd. De Roadshow zal dit jaar bij 7 vestigingen neerstrijken en per evenement zullen er tal van vaste leveranciers present zijn en tal van acties en activiteiten plaatsvinden. De More in Store days staan voor vertier, ... lees meer

Motor Centrum West prijsvraag

Geplaatst op 24 augustus 2015
Motor Centrum West prijsvraag

Bron: Motor Centrum West lees meer

MotorKledingCenter Make-over

Geplaatst op 17 juli 2015
MotorKledingCenter Make-over

“Ruim 9 jaar geleden opende Motorkledingcenter B.V. zijn deuren op de Rijneke Winkelboulevard te Hazerswoude-Rijndijk. Met het oog op het 10-jarig bestaan zijn zowel de winkel als de webshop van Motorkledingcenter een grote Make-over ondergaan. Door de op dat moment leegstaande winkel naast hen te betrekken is de oppervlakte van de winkel gegroeid naar ruim 1800m2. Op deze 1800m2 vind ... lees meer