Het Motorrijwiel verder onder nieuwe vlag

Geplaatst op 16 december 2020

Het MotorRijwiel is al 27 jaar het grootste motorblad op het gebied van oldtimers en youngtimers. Het echte liefhebbersblad, dat wordt gekenmerkt door zijn diepgang en kennis van zaken, is al die jaren uitgegeven door de Stichting Historische Motor Documentatie uit Den Haag. Volgende week verschijnt nummer 169 als laatste editie onder hun vleugels.

Vanaf 1 januari komt Het MotorRijwiel echter in andere handen: het team dat ook verantwoordelijk is voor de uitgave van MotoPlus, MotoPlus XL en Noppennieuws zal de uitgave van het grootste klassiekerblad van Nederland voortzetten. Eric Bulsink en Sebastiaan Horsman zijn erg blij dat zij Het MotorRijwiel toe kunnen voegen aan hun portfolio: “Het MotorRijwiel past natuurlijk perfect naast onze huidige tijdschriften en online-platforms, waardoor we als uitgeverij nog breder voor de dag komen. Al vanaf de allereerste gesprekken voelden we duidelijk een klik met de mensen achter het MotorRijwiel. Vooral het streven naar kwaliteit en gedegen informatie sluit perfect aan bij onze filosofie. We willen de Stichting Historische Motor Documentatie, en Hans van Dissel en Elisabeth Kil in het bijzonder, bedanken voor deze kans die ons geboden wordt en beloven goed op ‘hun kindje’ te passen.

Het MotorRijwiel blijft zesmaal per jaar verschijnen in een oplage van 15.000 exemplaren. Wel zal het blad de komende tijd een restyling ondergaan, en zal het ook digitaal beschikbaar komen om online te kunnen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.