Mooie Mash

Geplaatst op 26 mei 2020

Moderne motoren in een retro militaire look zijn hot. En zeg nou zelf, dat is niet voor niets. Zo ook deze nieuwe Mash Desert Force 400. Een speciale en gelimiteerde uitgave van de Force 400 met een oplage van slechts 103 stuks.
Net als de Force 400 leunt ook de Desert Force sterk op de stijl van de motorfietsen die in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw werden gebruikt om soldaten van en naar het slagveld te vervoeren. En waar de reguliere Force zich in het legergroen hult, pronkt de Desert in een opvallende beige woestijnkleur.

Dit wordt gecompleteerd met een zwart uitlaatsysteem, een lekkere retro textieltas en in kleur meegespoten jerrycan. De spaakvelgen, grille voor de ronde koplamp, donkerbruine belettering en een apart duozitje ronden de leger-look verder af. De Mash Desert Force 400 wordt aangedreven voor een luchtgekoelde 397 cc eencilinder die goed is voor een top van 27 pk.

Veel meer heeft het Franse bedrijf niet bekendgemaakt over haar speciale uitgave. Vermoedelijk is dat ook niet nodig. Met een oplage van slechts 103 stuks is deze motor ongetwijfeld snel uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.

RAI wil A1-rijbewijs voor automobilisten

Geplaatst op 19 mei 2020
RAI wil A1-rijbewijs voor automobilisten

De RAI Vereniging wil dat de eisen voor automobilisten om op een lichte motorfiets te mogen rijden worden verlaagd. Hiervoor moet het theorie-examen voor een lichte 125cc motor (A1 motorrijbewijs) onder voorwaarden komen te vervallen voor iedereen die in bezit is van een B-rijbewijs. Volgens RAI Vereniging-voorzitter Steven van Eijck groeit de behoefte in de 1,5-meter-samenleving aan individueel vervoer, zoals ... lees meer

Bilstein in motorbusiness

Geplaatst op 30 april 2020
Bilstein in motorbusiness

Het in Duitsland gevestigde Bilstein produceert al meer dan 60 jaar veerelementen voor auto’s. En de kennis die ze daarbij opgedaan hebben, willen naar meer voertuigen brengen. Dus heeft de Thyssen-Krupp-dochter aangekondigd binnenkort een heel nieuwe lijn te lanceren speciaal voor motorfietsen. Helemaal nieuw is dit speelveld overigens niet voor Bilstein. De fabrikant produceert namelijk al jaren lang dubbele schokbrekers ... lees meer