More in Store Days MotoPort Assen

Geplaatst op 27 juni 2016

More in Store Day’s Assen

Op vrijdag 1- & zaterdag 2 juli komt de roadshow “More in Store Days” naar Assen. Een event met o.a. Moto Gymkhana Nederland, Race-Kids demo en opstap voor kids (minibikes). Vele outlet aanbiedingen, kortingen, rad van fortuin, workshops, terras, muziek, motorbabes, motorfun, hamburgers, springkussen en nog veel meer.MotoPort

 

Kinderen rijden zelf op de motor bij MotoPort Assen

MotoPort Assen organiseert samen met RACE-KIDS Motorsport Rookies op zaterdag 2 juli, het weekeinde na de spannende TT van Assen, deze opstapmogelijkheid. Kinderen van ca. 6 tot en met 13 jaar kunnen op een pocket bike kennismaken met motorrijden. Er is een speciaal minicircuit uitgezet achter het pand van Motoport Assen. Voor kinderen is alles door de organisatie geregeld. Dus helm, motor, instructie en begeleiding. En dat is allemaal gratis. Een unieke kans om bijvoorbeeld een zoon, dochter, neefje of nichtje op een leuke en veilige manier een keer te laten motorrijden.

De RACE-KIDS dag start zaterdag om 10:00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kijk voor een impressiefilm op www.race-kids.nl.

Daarnaast zijn er workshops en infostands van diverse leveranciers, o.a. Motul, Castrol, Cardo, HJC, Schubert, Grangers, Ride-on, Nolan, Shoefresh, Alpine, Apollo en nog veel meer!  Voor de motor- en scooterrijder zijn er deze dagen superdeals te maken in de “World of Helmets” en spectaculaire kortingen in de outletshop tot wel 70%.

Daarnaast is er muziek, kun je de lekkerste hamburgers eten, ontmoet je nieuwe motorvrienden en niet te vergeten de Motobabes, waarmee je ook samen op de foto mag voor de Love2Ride campagne! Maak kans op leuke prijzen zoals een weekend gratis motorrijden en diverse kortingsbonnen. Ook is er veel te winnen met het Rad van Fortuin en het Motul Wheel of Fortune!

Je kunt de Bovag Virtual Reality simulator uitproberen om met een 3D simulator rond te scheuren op het circuit. Je mag meedoen met de Moto Gymkhana om kennis te maken met deze zeer populaire behendigheidssport: Probeer het zelf maar eens uit en geniet van de demonstraties door de professionals. Op vrijdag Try the Bike om eens zelf je eerste meter te maken op de motorfiets.

Kortom iedereen op 2 wielen moet naar MotoPort Assen komen! Geopend op vrijdag vanaf 10.00 -21.00 uur en zaterdag vanaf 10.00-17.00 uur. Meer informatie op www.motoportassen.nl Kom langs, doe mee, geniet en profiteer van uitzonderlijke kortingen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.

MotoPort Roadshow “More in Store Days”

MotoPort is al meer dan 30 jaar bekend bij elke motorrijder in Nederland. Om dit te vieren is de Roadshow “More in Store Days” georganiseerd. De Roadshow zal dit jaar bij 7 vestigingen neerstrijken en per evenement zullen er tal van vaste leveranciers present zijn en tal van acties en activiteiten plaatsvinden. De More in Store days staan voor vertier, ... lees meer

Motor Centrum West prijsvraag

Geplaatst op 24 augustus 2015
Motor Centrum West prijsvraag

Bron: Motor Centrum West lees meer

MotorKledingCenter Make-over

Geplaatst op 17 juli 2015
MotorKledingCenter Make-over

“Ruim 9 jaar geleden opende Motorkledingcenter B.V. zijn deuren op de Rijneke Winkelboulevard te Hazerswoude-Rijndijk. Met het oog op het 10-jarig bestaan zijn zowel de winkel als de webshop van Motorkledingcenter een grote Make-over ondergaan. Door de op dat moment leegstaande winkel naast hen te betrekken is de oppervlakte van de winkel gegroeid naar ruim 1800m2. Op deze 1800m2 vind ... lees meer

Motor Centrum West presenteert: Custom & Cruiserdag 8 augustus

Bron: Motor Centrum West lees meer