MotoPort Roadshow “More in Store Days”

Geplaatst op 20 mei 2016

MotoPort is al meer dan 30 jaar bekend bij elke motorrijder in Nederland. Om dit te vieren is de Roadshow “More in Store Days” georganiseerd. De Roadshow zal dit jaar bij 7 vestigingen neerstrijken en per evenement zullen er tal van vaste leveranciers present zijn en tal van acties en activiteiten plaatsvinden.
De More in Store days staan voor vertier, gezelligheid, een hapje en een drankje en acties en activiteiten. Tal van specialisten zijn aanwezig om je bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen, af dat nu gaat om kleding, helmen, uitlaten of navigatiesystemen. Tijdens de More in Store days kun je profiteren van spectaculaire acties in alle afdelingen van het organiserende MotoPort bedrijf.

Er zullen gedurende het evenement tal van workshops gegeven worden, bijvoorbeeld over de afstelling van vering, gebruik van navigatiesystemen. Ook Motogymkana of proefrijden met TrytheBike van de Bovag behoort tot de mogelijkheden en iedereen kan zich met zijn of haar motor laten fotograferen en meedingen naar mooie prijzen in de Love2Ride campagne.

De agenda voor 2016 ziet er als volgt uit:
27 en 28 mei – MotoPort Rockanje
3 en 4 juni – MotoPort Venray
11 en 11 juni – MotoPort Almere
17 en 18 juni – MotoPort Hippolytushoef
1 en 2 juli – MotoPort Assen
2 en 3 september – MotoPort Amsterdam
23 en 24 september – MotoPort Zelhem

KG3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.

Motor Centrum West prijsvraag

Geplaatst op 24 augustus 2015
Motor Centrum West prijsvraag

Bron: Motor Centrum West lees meer

MotorKledingCenter Make-over

Geplaatst op 17 juli 2015
MotorKledingCenter Make-over

“Ruim 9 jaar geleden opende Motorkledingcenter B.V. zijn deuren op de Rijneke Winkelboulevard te Hazerswoude-Rijndijk. Met het oog op het 10-jarig bestaan zijn zowel de winkel als de webshop van Motorkledingcenter een grote Make-over ondergaan. Door de op dat moment leegstaande winkel naast hen te betrekken is de oppervlakte van de winkel gegroeid naar ruim 1800m2. Op deze 1800m2 vind ... lees meer

Motor Centrum West presenteert: Custom & Cruiserdag 8 augustus

Bron: Motor Centrum West lees meer