Motomind nieuwe Barracuda-importeur

Geplaatst op 25 maart 2020

Motomind is sinds kort de nieuwe Benelux importeur van Barracuda. Dat hebben beide bedrijven in een gezamenlijk bericht bekendgemaakt. Motomind is in de nieuwe functie onder meer verantwoordelijk voor de marketing en ondersteuning van Barracuda Srl.
Giovanni Salarolo van Barracuda: “Barracuda Srl is blij Motomind te kunnen presenteren als nieuwe importeur voor Barracuda Benelux. De afgelopen 10 jaar waren de producten van Barracuda A direct beschikbaar op de markt, en wij zijn ervan overtuigd dat Motomind de service en ondersteuning kan bieden om Barracuda naar een hoger niveau te krijgen.”

Ook Motomind is blij met het nieuwe importeurschap, aldus Martijn Roes van Motomind. “We zijn gek op mooie producten met hoge kwaliteit en geweldig design, zoals de Italianen dat zo goed kunnen. De kans om verder te gaan met Barracuda in Benelux konden we dan ook niet laten liggen. Een mooi product, snelle service en hoge kwaliteit: wij hebben er zin in!”

Barracuda presenteert verschillende nieuwe producten in 2020, waaronder een nieuwe lijn dynamische ledknipperlichten. Daarnaast lanceert Barracuda binnenkort een nieuwe website. Deze is volledig rondom gebruiksgemak ontwikkeld– zo kan de bezoeker per type motor alle beschikbare accessoires zien.

Er is een ruime voorraad en orders worden 7 dagen per week verstuurd. Motomind gaat het dealernetwerk ondersteunen. Contact opnemen voor vragen en orders kan via www.motomind.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.