Nieuwe toeroutfit van IXS

Geplaatst op 07 mei 2019

‘Ontwerp een high-end textiel combinatie voor professionals en toerrijders, was de opdracht die er werd gegeven aan het ontwikkelingsteam van iXS.’, aldus luidt de inleiding van IXS’ persbericht. Het resultaat: deze nieuwe Tour jas en ST-Plus broek.

De basis van deze relatief sportief gesneden toercombi wordt gevormd door een laminaat buitenlaag, waarbij de Zwitsers vertrouwen op het bekende Solto-Tex Plus membraam uit eigen huis. Zoals het een goede toercombi betaamt heeft de allrounder verschillende praktische features paraat, zoals verschillende verstelmogelijkheden voor een optimale pasvorm, een uitneembare thermovoering voor de koude en uitgebreide ventilatiemogelijkheden voor de warme dagen, een stormkraag, anti-slip zitvlak, rondlopende verbindingsrits en natuurlijk legio opbergzakken, deels waterdicht.

Uiteraard is het thema veiligheid niet vergeten. Zo zijn de Tour en ST-Plus uitgerust met verschillende reflecterende delen en (deels verstelbare) protectoren op schouder, ellenbogen en knieën (heup- en rugprotectie optioneel). Met enkel zwart is het kleurenspectrum vrij beperkt, wat niet geldt voor de maten trouwens, zowel jas als broek zijn er in de maten S tot en met 5XL. Bovendien is de broek ook verkrijgbaar in korte- en lengtematen.
De prijs bedraagt respectievelijk € 449,95 voor de Tour jas en € 299,95 voor de ST-Plus broek. Info: www.ixs.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.