APRILIA RS 660

Nieuw
€ 12.450,-
Merk:APRILIA
Type:RS 660
Bouwjaar: 2021
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:ACID GOLD
Maandbedrag:€ 249,00
Modeljaar:2021

Met zijn sportieve karakter en verbluffende eigentijdse lijnen brengt de Aprilia RS 660 de winnende race-ervaring van Aprilia op de weg. Het unieke ontwerp geeft vorm aan een compacte, lichtgewicht motorfiets, met slanke lijnen en perfecte handelbaarheid. De hoge stabiliteit bij hoge snelheden is een garantie voor een leuke en plezierige rijervaring.

Opvallend geluid, overweldigende vermogensafgifte en verbluffende prestaties. De dwarsgeplaatste parallelle tweecilinder van de RS 660 erfde niet alleen veel concepten en maten, maar vooral het karakter van de eerste cilinderbank van de Aprilia V4 1100: zoals het uitlaatgeluid met dezelfde toonhoogte en de typische agressie van de
100 pk V-motoren, een opwindend doortrekvermogen en een direct van onderin al grotendeels beschikbaar koppel. Een extreem harmonieus mechanisch hart, met de prestaties van een beduidend grotere tweecilinder, maar zo compact en licht dat de Aprilia-ingenieurs er een wendbaar en efficiënt chassis omheen wisten te bouwen, voor zowel op de weg als het circuit.

Van zijn grote V4-broers heeft de RS 660 het legendarische elektronische controlepakket APRC gekregen; een revolutie van de standaarduitrusting van de middelzware motoren. Engine Brake, Wheelie Control, Cruise Control, Cornering ABS: vergeet de namen op de lijst in de brochure (het zouden er teveel zijn), want vanaf nu is elke functie een verlengstuk van het rijkunst dat elke rijomstandigheid omtovert tot een harmonieuze en betekenisvolle belevenis.

De Aprilia RS 660 lijkt op geen enkele andere motor en je herkent hem in één oogopslag. De kenmerken van Aprilia's laatste wonderkind met de typische drievoudige koplampunit zijn een uitdrukking van de supersportmotoren die jarenlang de vergelijkende tests domineerden.
Het verlichtingssysteem bevat ook speciale details om het rijden nog veiliger te maken: een schemersensor schakelt automatisch het dimlicht in en bij een noodstop knipperen de indicatoren met automatische uitschakeling.
En, last but not least, introduceert de RS 660 met de "bochtenverlichting" een nieuw actief veiligheidselement: de twee zijlichten (het middelste licht is alleen het grootlicht) hebben allebei extra parabolen die, dankzij het traagheidsplatform, automatisch aangaan bij het hellen van de motorfiets in bochten om zo de lichtbundel te vergroten en de rijder beter zicht te geven.

Onder de kleuropties vinden we het gloednieuwe Acid Gold dat het ontwerp en de jonge, dynamische persoonlijkheid van deze unieke motorfiets nog verder benadrukt.
*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze APRILIA RS 660 kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze APRILIA RS 660

Andere interessante APRILIA motor occasions:

  • APRILIA RS 660

    MotoPort HillegomMet zijn sportieve karakter en verbluffende eigentijdse lijnen brengt de...€ 12.450
  • APRILIA RS 660

    Goedhart Motoren B.V.Neem contact op voor de beschikbaarheid van de Aprilia RS660 2021....€ 12.450
  • APRILIA RS 660

    MotoPort HillegomNieuw! Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Aprilia dealer...€ 12.450