APRILIA TUONO V4 1100 FACTORY

€ 10.300,-
Merk:APRILIA
Type:TUONO V4 1100 FACTORY
Kilometerstand: 53000 km
Kleur:Zilver
Modeljaar:2016

Aprilia Tuono 1100 V4 FactoryEerste eigenaar. Inschrijving 17/1/2017.Op dit moment 53.000km. (en elke werkdag komen er nog bij)Ongevallenvrij!Wordt dagelijks gebruikt voor woon-werk-verkeer. (ik weet het : atypisch, maar een mens mag toch ook met een plezante motor naar het werk gaan, toch?)Dus ja, meer km dan de meeste Tuono's van die leeftijd. Maar zie het zo : mocht de betrouwbaarheid in realiteit even slecht zijn als wat ze van een Italiaan zeggen, dan zou ik deze relatief hoge km-stand nooit bereikt hebben.Ter compensatie van die extra km vraag ik dan ook een pak minder.Ook ziet de Tuono op het woon-werk-traject veel minder af dan gemiddeld. Verder heeft hij altijd zijn onderhoud (op tijd) gehad. (facturen inkijkbaar)En voor wie het wil weten waarom ik hem weg doe : ik koop mij elke 4 jaar een nieuwe motor. Waarom dan niet terug een Tuono als hij dan toch zo goed is? Wel, ik heb er sterk aan gedacht, maar de knieën zouden dit niet leuk meer vinden. Zeker omdat ik graag eens een reis zou willen maken.78kW papieren, dus ook 2dehands gunstige inschrijving.De Factory heeft dus de opgewaardeerde Öhlins dempers... zowel voor het rijwielgedeelte als een stuurdemper.Samen met de karaktervolle V4 is dit echt een geweldige machine dat u veel vertrouwen geeft.
Heeft apart instelbare tractiecontrole, mapping, ABS, wheely control.Met 2de passagierszitje zodat je een passagier kan meenemen.Met EC-gekeurde HP Corse uitlaat. (met 2 soorten uitneembare DB-killers)Met looplicht pinkers.Met pinkers aan het stuuruiteinde voor gelijktijdig pinken in de file. Met LED koplampen.Met mooi gestyleerde valblokken.Alle originele onderdelen meegeleverd, behalve de batterij. Die is vervangen door een Lithium-exemplaar. (originele is niet krachtig genoeg)Met druppellader voor de Lithium batterij.Met gebruikershandleiding.Met normale gebruikssporen. Behalve : de rode verf van de wielen heeft steenslagschade en de uitlaat heeft een indrukking, wellicht veroorzaakt door de voetsteun van een motor die er naast stond)
Testrit op voorhand af te spreken. (strikte voorwaarden)

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Wilt u deze APRILIA TUONO V4 1100 FACTORY kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met de eigenaar.

Andere interessante APRILIA motor occasions: