BMW R NineT Scrambler

Nieuw
€ 18.130,-
Merk:BMW
Type:R NineT Scrambler
Bouwjaar: 2021
Kenteken: D7-53-07
Kilometerstand: 0 km
Garantie: Fabrieksgarantie 3jr
Kleur:grijs
Modeljaar:2021

Voor modeljaar 2021 voert BMW Motorrad voor de R nineT familie enkele technische wijzigingen door. De BMW R nineT 2021 modellen krijgen een aanzienlijk uitgebreide standaarduitrusting mee en er is een groter aanbod aan opties.
ABS Pro met Dynamic Brake Control en een nieuw achterdemper met progressieve demping nu standaard, evenals de rijmodi ‘Rain’ en ‘Road’
Zelfs in standaarduitvoering zijn de nieuwe R nineT modellen voorzien van ABS Pro met DBC (Dynamic Brake Control) voor meer veiligheid tijdens het remmen. Zowel bij remmen onder een hoek als in lastige situaties. Ook een nieuwe achterdemper met progressieve demping (WAD) behoort tot de standaarduitrusting. Deze biedt een verbeterd veercomfort en gemakkelijke handmatige afstelling van de veervoorspanning. Tot slot behoren de rijmodi ‘Rain’ en ‘Road’ tot de standaarduitrusting.
BMW Motorrad heeft het aantal opties voor de nieuwe R nineT modellen zowel technisch als visueel behoorlijk uitgebreid. Rijmodi Pro met de aanvullende modus ‘Dynamic’ voor de R nineT en R nineT Pure en ‘Dirt’ voor de R nineT Scrambler en R nineT Urban G/S zijn nu leverbaar als individuele opties. Hetzelfde geldt voor DTC (Dynamic Traction Control) en een motorkoppelregelsysteem (MSR). Een andere nieuwe optie is het Comfort pakket, dat bestaat uit Rijmodi Pro, cruise control en verwarmbare handvatten. De adaptieve bochtenverlichting en de designoptie voor de einddemper zijn eveneens nieuwe optionele extra’s.

Dewze motor is voorzien van:
Adaptieve bochtverlichting
DTC
MSR
dagrijverlichting
Design uitlaat
verchroomde bochten
alarmsysteem

Bij MotoPort Den Bosch koopt je je nieuwe motorfiets bij de best gesorteerde motorzaak van Brabant, waar gezelligheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is. Als officieël dealer van de meeste gerenomeerde motorfietsmerken zijn onze gekwalificeerde monteurs in de gelegenheid om je nieuwe aanwinst in perfecte staat te houden.Indien gewenst hebben wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden tot financiering.
Ook voor uw motorkleding ben je bij ons van harte welkom. In onze ruime kledingshop heb je keuze uit een groot assortiment kleding , helmen en aanverwante artikelen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst met een proffesioneel advies.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Den Bosch

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
www.motoportdenbosch.nl

E-mail deze aanbieder

073-6480590
073-6480591
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze BMW R NineT Scrambler kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Den Bosch.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Den Bosch en deze BMW R NineT Scrambler

Andere interessante BMW motor occasions:

  • BMW R Nine T

    MotoPort GoesAls jij geen gruize motormuis bent dan is deze prachtige BMW R-NineT...€ 18.490
  • BMW R NINE T Pure

    MotoPort Den BoschVoor modeljaar 2021 voert BMW Motorrad voor de R nineT familie enkele...€ 17.585
  • BMW R NINET RACER

    MotoPort WormerveerPrachtige NineT Racer voorzien van de volgende opties en extra's:...€ 11.999