HARLEY-DAVIDSON FLTRX Road Glide

Nieuw
€ 32.890,- € 30.990,-
Merk:HARLEY-DAVIDSON
Type:FLTRX Road Glide
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0 km
Garantie: Fabrieksgar. 24 mnd.
Kleur:Twisted Cherry
Maandbedrag:€ 372,00
Modeljaar:2018

Ben je op zoek naar een super goed sturende en comfortabele Harley-Davidson? Dan moet je zeker deze FLTRX Road Glide eens komen bekijken.. Cruise control, Daymaker lampen, audiosysteem etc. is allemaal standaard op deze dikke toerbuffel.
In de bijzonder mooie Cherry Red kleurstelling i.c.m de chrome delen is dit een echte eyecatcher.. Nu voor een aantrekkelijke prijs!

Voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 60 jaar aan het juiste adres bij MotoPort Goes. Wij hebben het grootste aanbod van Zuid-West Nederland.
Voor aankoop en onderhoud van motoren en scooters, aanschaf van kleding (kleding shop van 600 vierkante meter) en voor de aanschaf van onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.
.
De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.
.
Wij zijn officieel dealer van: BMW, Harley-Davidson , Honda, Kawasaki, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa en Yamaha. Dus inruil en service van alle merken is mogelijk.
.
Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.
.
Voor meer motoren en scooters (300 stuks) zie onze website www.motoportgoes.nl of kom langs!
.
Voordelig en goed verzekeren?
Kijk op onze website voor meer informatie over de MotoPort No Risk verzekeringen (ook als je niet je motor bij ons hebt gekocht).

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Goes

Nobelweg 4
4462 GK Goes
www.motoportgoes.nl


0113-231640
0113-212074
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HARLEY-DAVIDSON FLTRX Road Glide kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Goes.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Goes en deze HARLEY-DAVIDSON FLTRX Road Glide

Andere interessante HARLEY-DAVIDSON motor occasions: