HARLEY-DAVIDSON FXDC DYNA SUPER GLIDE CUSTOM

€ 9.500,-
Merk:HARLEY-DAVIDSON
Type:FXDC DYNA SUPER GLIDE CUSTOM
Kenteken: MS-RB-29
Kilometerstand: 42000 km
Kleur:Brons
Modeljaar:2008

Dyna super glide 2008 jubileum uitvoering no:125/2000 met speciale lak en velgen voorzien van harley keyless alarm systeem met 2 keyless sleutels.
Voorzien van speciaal voor deze harley ontworpen door Hyperpro.com elelektonische instelbare achterschokbrekers met 3 standen ,sportief,normaal en comfort  perfect om al die drempels in Nederland  door te komen, instelbaar dmv drukknop op het stuur met led indicatie, ook door Hyperpro is de voorvork geupgrade en voorzien van progressieve vering en nieuwe olie.
ledere zadel van Bad ass/ seats/forwards controls/lederen zijtas en ned.handleiding.
Motor loopt perfect en is goed onderhouden bijna 1600 cc 56 kw/77 pk/injectie en lekker veel koppel.. ik heb hier ook nog het originele duo zadel bij en de overige onderdelen bij, mocht je wat terug willen zetten om bv met z'n tween te willen rijden ook nog wat gereedschap met Amerikaanse maten krijg je er dan ook bij.
Ik stop helemaal met rijden van daar dat ik alles weg doe,
9750,- euro is echt een nette prijs voor al dit moois hij heeft altijd netjes binnen gestaan en is schade vrij. ik heb de laatste jaren nauwelijks gereden hij stond eigenlijk alleen maar mooi te wezen dat is dan ook de reden dat ik hem verkoop,

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Wilt u deze HARLEY-DAVIDSON FXDC DYNA SUPER GLIDE CUSTOM kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met de eigenaar.

Andere interessante HARLEY-DAVIDSON motor occasions: