HARLEY-DAVIDSON FXDC DYNA SUPERGLIDE CUSTOM

€ 9.999,-
Merk:HARLEY-DAVIDSON
Type:FXDC DYNA SUPERGLIDE CUSTOM
Kilometerstand: 17400 km
Kleur:FlameBlue Pearl
Modeljaar:2010

Te koop in nieuwstaat verkerende Harley Davidson FXDC ofwel Dyna Super Glide Custom Injection met het 96 CU blok dus 1580 cc.

De Harley is origineel in Nederland 1e afgifte kenteken geregistreerd.
In 2010 nieuw verkocht bij Harley Amsterdam. Als nieuwe motor  dus de originele kilometerstand is traceerbaar, in tegenstelling tot geimporteerde Harley's!!  De Harley heeft alle voorgeschreven onderhoudsbeurten gehad.
Laatste is bij 16800km hierbij zijn natuurlijk o.a. alle oliën ververst (motor, transmissie en de primaire bak olieen) , dat was de 16000 km beurt uitgevoerd volgens het Harley onderhoudschema.
De Kilometerstand is nu 17200.
Geen krasjes en of beschadigingen in lak en of chroom!!
Met het mooie chromen en zwarte motorblok.
De kleur van de Harley is :  Flame Blue Pearl dat is blauw en afhankelijk onder welke hoek je naar de Harley kijkt krijgt ze heeft een paarsachtige gloed, heel bijzonder in zonlicht.
Het stuur is de extra dikke aftermarket originele Harley Davidson  verchroomde "Chubby apehanger", normaal zijn de Harley sturen 1 inch dik, maar nu uitgevoerd met het luxe "Chubby stuur" dat  is extra dik namelijk 1,25 inch, dat is een kostbaar stuur als accessoire, het staat echt super mooi!!
De Harley heeft al het stage 1 tuning kit van de dealer gekregen, daarnaast heeft ze  S&S slip-on uitlaten en het K&N performance filter. De originele stage 1 tuning software is bij de Harley dealer aangebracht. Daardoor loopt de motor mooier ook wat langzamer stationair ( dat is zo mooi bij Harley motoren) en heeft ze wat extra vermogen en koppel gekregen.
De motor maakt een prachtig geluid met de gemonteerde S&S performance uitlaten.
Voorzien van de detachable Harley windscreen en een detachable sissy bar, handig bij extra bagage of duo passagier rugsteun. Dan moet je het bijpassende Corbin duo sitje erop zetten.
Met de single seat laat je de detachable sissy bar er af.
De Corbin single seat is afsluitbaar uitgevoerd.
Prachtige origineel zwarte HD leather bagagetas en Harley zwart tasje aan het scherm, voorzonnebril en of gsm.

Voorzien van origineel van fabriekswege gemonteerd Harley alarm systeem
2 sets sleutels (FOB) en boekjes uiteraard.

Eventueel is de originele lagere Apehanger stuur aanwezig!!

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Wilt u deze HARLEY-DAVIDSON FXDC DYNA SUPERGLIDE CUSTOM kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met de eigenaar.

Andere interessante HARLEY-DAVIDSON motor occasions: