HARLEY-DAVIDSON VRSCF MUSCLE

€ 15.500,-
Merk:HARLEY-DAVIDSON
Type:VRSCF MUSCLE
Kenteken: 78-MF-XN
Kilometerstand: 25000 km
Kleur:zwart
Modeljaar:2015

Ivm aanschaf andere motor is mijn Vrod Muscle uit 6-2015 met 25000km te koop.
Compleet met zijkoffers, opklik-windscherm, Sissy bar e.v. Alles origineel HD. Alleen de led-koplamp is after market, de originele koplamp is nog aanwezig.

HD tuning, V&H uitlaten. ABS, 240mm dikke achterband,
Knipperlichten voor als DRL aangesloten door de dealer. Handvatverwarming, dipstik met olietemp gauge. Brede footsteps en verlengde rempedaal. Tomtom-houder met voeding op het stuur. Elk jaar in maart naar buiten tot oktober, om dan bij Westcoast in Alkmaar warm binnen te staan. Elke winter de beurten en gehad en gepoetst door dealer, navraag bij Westcoast is mogelijk.

Ongelooflijk sterk watergekoeld 2-cylinderblok ontwikkeld ism Porsche. Hele fijne tourmotor die de 0-100km in 3,5 sec doet. Tussenacceleratie bij inhalen gaat ook ongelooflijk door groot toerenbereik. Door het lage zwaartepunt en lange wielbasis rijdt de motor gemakkelijk en heeft hij een heerlijke handling.

In het voorjaar grote beurt incl kleppenstellen en nieuwe accu gehad. Ik heb de motor nieuw gekocht. Verlengde garantie tot 20-6-2021. Motor staat nu ook gestald bij Westcoast. Bij serieuze interesse daar te bezichtigen.

Motor is in top conditie. Geen onzinbiedingen, er is al een meer dan goede inruilwaarde op geboden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Wilt u deze HARLEY-DAVIDSON VRSCF MUSCLE kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met de eigenaar.

Andere interessante HARLEY-DAVIDSON motor occasions: