HONDA CB 1000 R

Nieuw
€ 15.858,-
Merk:HONDA
Type:CB 1000 R
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Graphite Black
Modeljaar:2018

Honda heeft voor 2018 de CB1000 R gerestyled naar het Neo Sports Café design concept. Naast het uiterlijk is ook het motorblok en de elektronica flink onder handen genomen. Zo is deze nu voorzien van Assist/slipper clutch en levert het motorblok nu ruim 20pk meer vermogen. Het electronica pakket is uitgebreid met Throttle By Wire incl. 3 rij-modus, instelbare motorrem en tractie control.

Aanvullende specificaties:
Cilinderinhoud: 998cc
Max. vermogen: 107kw (145pk)
Max. koppel: 104nm
Gewicht: 212kg*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom

www.motoporthillegom.nl

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA CB 1000 R kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA CB 1000 R

Andere interessante HONDA motor occasions: