HONDA CB 650 R

Nieuw
€ 8.799,-
Merk:HONDA
Type:CB 650 R
Bouwjaar: 2020
Kenteken: 32-ML-PP
Kilometerstand: 2260 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Graphite Black
Maandbedrag:€ 179,00
Vermogen in kW: 70 KW
Modeljaar:2020

De nieuwe Honda CB 650 R biedt een strak, gestroomlijnd design volledig aangepast aan een gesofisticeerde urban stijl. Het ultracompacte power design van de motorfiets is gebaseerd op het retro-minimalisme van de CB1000R Neo Sports Café. De combinatie van gebogen lijnen met strakke hoeken wordt afgerond met een opvallende LED-koplamp.
Detail :
De nieuwe CB650R is uitgerust met een goed leesbaar digitaal LCD-dashboard. Het bevat nu ook een versnellingsindicator en shiftindicator die gekoppeld is aan het tpm van de motor, een waterthermometer en een piekmeter van het tpm van de motor. De taps toelopende handgrepen van de CB650R bieden een vlotte controle om snel te kunnen reageren met het stuur. Jij bent de koning van de urban jungle. Laat de wereld zien waar je toe in staat bent.

De CB650R is uitgerust met een optimaal verlichtingssysteem. Alle lampen zijn LEDs van topkwaliteit. De ronde koplamp heeft een scherpe zwarte schuine kant, volgt de ovale stijl van de CB1000R Neo Sports Café en levert een intense, blauw gekleurde straal. De vorm van het achterlicht is gebaseerd op het minimalisme van de CB1000R.

De 16-kleps DOHC-viercilinderlijnmotor van de CB650R produceert 70 kW met een sterk koppel van 64 Nm bij middelhoge toerentallen. De rode zone begint bij 12.000 tpm en de motorfiets is uitgerust met de Honda Selectable Torque Control (HSTC) voor het behoud van de achterwieltractie. Het contactslot is verplaatst naar de voorkant van de brandstoftank om een minimalistische frontzone te creëren.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Ondernemers kunnen de BTW in de aanschafprijs terug vorderen.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA CB 650 R kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA CB 650 R

Andere interessante HONDA motor occasions:

  • HONDA CB 650 R Radical Edition

    MotoPort WormerveerBij aanschaf van deze motor kan je optioneel kiezen voor een special...€ 9.658
  • HONDA CB650F ABS

    Motor Center VenloHeel nette originele NL motor van eerste eigenaar...€ 5.990
  • HONDA CB 650 F

    MotoPort WormerveerVoor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 85 jaar aan het...€ 6.499