HONDA CB1

Occasion
€ 1.790,-
Merk:HONDA
Type:CB1
Bouwjaar: 1989
Kenteken: MS-13-NX
Tellerstand: 30027 miles
Kleur:BLAUW
Modeljaar:1989

Nette CB-1 van liefhebber voor liefhebber! Nette km.stand, netjes onderhouden. Starten en lopen deze motorfiets. Voor wie iets bijzonders zoekt ;-)

Honda:
Het merk dat in zijn het voortbestaan van het motorrijden heeft gered met de kreet “You meet the nicest people on a Honda’. En de kwaliteit van Honda’s is inmiddels spreekwoordelijk.
‘Honda’ is in het Maleis, in Indonesië, geen merknaam, maar een soortnaam geworden. Daarom zijn zelfs Harleys en BMW’s in Indonesië ook ‘Honda’s. Hier staat Honda al tientallen jaren voor de nieuwste ontwikkelingen en een ongelooflijke betrouwbaarheid. Honda is het grootste motormerk ter wereld. En uit dat aanbod vind je de beste exemplaren bij MotoPort Hengelo
Bel nu 074 243 8376 om een testrit te boeken op een Honda van MotoPort Hengelo. Misschien ben je dan straks een heel blije Honda rijder
MotoPort Hengelo. Dé motorzaak van de provincie Overijssel Een groot aanbod motor occasions, motorkleding, motorbroeken, motorhelmen, nieuwe motoren en Yamaha, Kawasaki, Indian Motorcycle motordealer.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hengelo

Enschedesestraat 210
7552 CL Hengelo OV

www.motoporthengelo.nl

074-2438376
074-2438348
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA CB1 kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hengelo.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hengelo en deze HONDA CB1