HONDA CRF 1000 Africa Twin Travel P

Nieuw
€ 14.750,-
Merk:HONDA
Type:CRF 1000 Africa Twin Travel P
Bouwjaar: 2019
Kenteken: 01-MK-LG
Kilometerstand: 6059 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Mat Ballistic B
Maandbedrag:€ 240,00
Vermogen in kW: 70 KW
Modeljaar:2019

De Honda CRF 1000 Africa Twin is de perfecte metgezel, waar je ook gaat, in de stad of op het platteland. Hij is voorzien van Throttle By Wire met drie rijmodi, en met de vele andere nieuwe en innovatieve motoronderdelen kom je verder dan je ooit durfde te dromen. De krachtige CRF1000L is er klaar voor.
Het nieuwe LCD-instrumentenpaneel in rallystijl heeft een nieuwe plek gekregen. De rijder ziet nu duidelijk en in één oogopslag alle rijmodi en informatie, zowel 's nachts als overdag, op verharde en onverharde wegen, ook als hij staat.

De Africa Twin heeft enkele opvallende kenmerken, zoals de superheldere, dubbele koplampen met volledige LED-verlichting, en een helder rem- en achterlicht. De LED-aanduidingen hebben een nieuwe waarschuwingsfunctie bij een onverwachte stop. In noodsituaties gaan ze knipperen om de weggebruikers achter hen te waarschuwen.

Deze is ook uitgevoerd met een Travel pack ,dit bestaat uit : 3 delige originele kofferset , hoge ruit, middenbok en tanktasje.
*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Ondernemers kunnen de BTW in de aanschafprijs terug vorderen.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl


0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA CRF 1000 Africa Twin Travel P kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA CRF 1000 Africa Twin Travel P

Andere interessante HONDA motor occasions: