HONDA CRF 1000 D2J AFRICA TWIN ADVEN

Nieuw
€ 18.258,-
Merk:HONDA
Type:CRF 1000 D2J AFRICA TWIN ADVEN
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 0 km
Kleur:HRC TRICOLOR
Modeljaar:2018
Maandbedrag:Meer info

HET AVONTUUR GAAT VERDER
Je weet maar nooit wanneer de wind je zal roepen.
Als dat gebeurt, moet je er klaar voor zijn. De Africa Twin Adventure Sports heeft een grote benzinetank, lange veerwegen voor meer grondspeling en betere bescherming tegen weer en wind. Throttle By Wire biedt 3 rij-modi - en een bijkomende G-mode voor offroad gebruik - plus een reeks innovatieve kenmerken die je verder zullen leiden dan je ooit durfde te dromen. Als final touch hebben we hem een speciale kleurstelling gegeven om de 30ste verjaardag van dit model te vieren. Hij is er helemaal klaar voor. Jij ook?


OOK VERKRIJGBAAR IN DCT UITVOERING:-Totale controle, on en off-road met Dual Clutch Transmission, HSTC, G-switch en 3 rij-modi. €19.758.- Rijklaar.

Nu tot en met Augustus met gratis Travelpack, zijkoffers binnentassen Tanktas en Middenbok t.w.v €1260!

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Mulders Motoren

Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam

www.muldersmotoren.nl

0598-614506
0598-627062
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA CRF 1000 D2J AFRICA TWIN ADVEN kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Mulders Motoren.

Passie voor motoren. Sinds 1956 is dat de drive achter Mulders Motoren in Veendam (Groningen).

Eigenaar Jan Renken en zijn team van deskundige verkopers en monteurs zijn zelf fervente motorrijders. Ze weten als geen ander wat het is om u koning op de weg te laten voelen ... Mulders Motoren beschikt over een zeer moderne werkplaats, waar u prima terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Bij Mulders Motoren is uw motor, scooter, brommer, quad enzo-voort in prima handen zodat u atijd veilig onderweg bent. Met standaard meer dan 150 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad is Mulders Motoren de grootste motordealer in Noord-Nederland. Of u nou een nieuwe motor of een occasion wilt kopen, Mulders Motoren is de motorzaak waar u moet zijn.

Tuningspecialist.
In motor en motorcross tuning optimalisering van het koppel en vermogen, zodat uw motorfiets (KTM, Honda, occasions) goed koppel en vermogen vasthoudt en direct reageert na gas geven. Bijkomend voordeel is dat een goed afgestelde motor zuiniger is.
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Mulders Motoren en deze HONDA CRF 1000 D2J AFRICA TWIN ADVEN

Andere interessante HONDA motor occasions: