HONDA CRF 1100 A

Nieuw
€ 16.858,-
Merk:HONDA
Type:CRF 1100 A
Bouwjaar: 2020
Kenteken: 00-04-99
Kilometerstand: 0 km
Garantie: Fabrieksgarantie 2jr
Kleur:zwart
Modeljaar:2020

DE NIEUWE CRF1100L AFRICA TWIN TOONT DUIDELIJK ZIJN OFF-ROAD CAPACITEITEN EN BIEDT DE UISTRALING - EN PRESTATIES - VAN EEN RALLY MOTOR. KLEINER, FIJNER EN 5 KG LICHTER. DE AFRICA TWIN BIEDT NOG ATLETISCHERE PRESTATIES. DIT DANKZIJ DE VERBETERINGEN AAN HET BLOK WAARBIJ HET KOPPEL EN HET VERMOGEN VERHOOGD WERDEN.

HIJ TOONT ZICH OPNIEUW DE LICHTSTE IN ZIJN KLASSE MET EEN LICHTER CHASSIS, LANGE VEERWEGEN EN UPSD VOORVORK. MET HET HOGE STUUR, HET VLAKKER ZADEL EN HET RALLY GELUID DAT UIT DE UITLAAT STROOMT, VOLDOET DE AFRICA TWIN AAN DE VERWACHTINGEN DIE ZIJN RALLY UITERLIJK CREËERT

Bij MotoPort Den Bosch koopt je je nieuwe motorfiets bij de best gesorteerde motorzaak van Brabant, waar gezelligheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is. Als officieël dealer van de meeste gerenomeerde motorfietsmerken zijn onze gekwalificeerde monteurs in de gelegenheid om je nieuwe aanwinst in perfecte staat te houden.Indien gewenst hebben wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden tot financiering.
Ook voor uw motorkleding ben je bij ons van harte welkom. In onze ruime kledingshop heb je keuze uit een groot assortiment kleding , helmen en aanverwante artikelen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst met een proffesioneel advies.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Den Bosch

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
www.motoportdenbosch.nl

E-mail deze aanbieder

073-6480590
073-6480591
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA CRF 1100 A kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Den Bosch.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Den Bosch en deze HONDA CRF 1100 A

Andere interessante HONDA motor occasions: