HONDA CRF 1100 Africa Twin Adventure

Nieuw
€ 21.058,-
Merk:HONDA
Type:CRF 1100 Africa Twin Adventure
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Pearl Glare Whi
Maandbedrag:€ 419,00
Vermogen in kW: 75 KW
Modeljaar:2020

De Honda CRF 1100 Africa Twin Adventure Sports is de perfecte keuze voor lange ritten. De voorkuip is ontworpen voor zowel comfort als prestaties en zorgt voor voldoende windbescherming, terwijl je met het scherm met verstelbare hoogte de luchtstroom kunt aanpassen. De brandstoftank van 24,8 liter zorgt voor een grotere actieradius.

Wanneer je een passagier en bagage moet meenemen, heb je een motor nodig die sterk reageert op elke invoer, vooral bij het passeren. Daarom heeft Honda de parallelle tweecilinder van deze krachtpatser een extra 5Kw/5Nm piekvermogen en koppel gegeven, voor hogere prestaties in alle versnellingen. Een nieuwe cilinderkop, een nieuw gasklephuis en een nieuwe ECU zorgen voor perfecte controle over de gashendel.

De Electronische vering van Showa, de SHOWA EERA™ beheert de dempingskracht in functie van de geselecteerde rijmodus, een speciale ECU voor de ophanging ontvangt realtime informatie van de voorste en achterste slagsensoren, IMU en Cornering ABS. De achterste veervoorspanning kan ook elektronisch en bij stilstand worden aangepast aan de lading.

Neem actief deel aan de reis. Een full-colour 6,5-inch TFT-touchscreen biedt een indrukwekkende selectie van rijmodi een eenvoudige bediening van navigatie en smartphone/audio-connectiviteit via Bluetooth. Via het touchscreen kun je dankzij Apple CarPlay® naadloos iPhone of android-apps synchroniseren en beheren.

De nieuwe dubbele LED koplamp levert een intense straal en is tevens uitgerust met dubbele dagrijverlichting (DRL) die zich automatisch aan de sterkte van het omgevingslicht aanpast en een helder, goed zichtbaar licht afgeeft dat de veiligheid verbetert. Extra bochtenverlichting verlicht op basis van snelheid en hellingshoek automatisch de dode hoeken in bochten in het donker.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA CRF 1100 Africa Twin Adventure kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA CRF 1100 Africa Twin Adventure

Andere interessante HONDA motor occasions: