HONDA CRF 1100 Africa Twin

Nieuw
€ 16.858,-
Merk:HONDA
Type:CRF 1100 Africa Twin
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Grand Prix Red
Modeljaar:2020

De Africa Twin is ontworpen om grenzen te verleggen. Scherpe en wendbare handling op verharde en onverharde ondergrond . Dankzij een lichtgewicht hoofdframe en een aluminium swingarm in CRF450R-stijl afgestemd op de lange veerweg van een upside-down Showa-voorvork van 45 mm en achterschokbrekers met extern reservoir.

Piekvermogen en koppel zijn 5kW/5Nm hoger en de parallelle tweecilinder motor is sterker dan het voorgaande model, in alle versnellingen. De inlaat-uitlaatefficiëntie is zorgvuldig geoptimaliseerd met een nieuwe elektronische regeleenheid (ECU) en een gashendel die een vernieuwde cilinderkop voedt, wat zorgt voor een verbeterd gasgevoel en een scherpe respons.

De nieuwe dubbele ledkoplamp, direct herkenbaar aan de stoere look van de kop, levert een intense straal en is tevens uitgerust met dubbele dagrijverlichting (DRL) die zich automatisch aanpast aan de sterkte van het omgevingslicht, voor verhoogde veiligheid, ongeacht de omstandigheden.
Je bent hier volledig betrokken. Een full-colour 6,5-inch TFT-touchscreen biedt een indrukwekkende selectie van rijmodi en eenvoudige bediening van navigatie en smartphone/audio-connectiviteit via Bluetooth. Via het touchscreen kun je dankzij Apple CarPlay® naadloos iPhone/Android apps synchroniseren en beheren.

De ABS met IMU-controle zorgt voor remkracht in functie van de hellingshoek, de snelheid van de vertraging en de verhouding tussen de voor- en achterwielslip, om een klevende tractie te handhaven. De lift van het achterwiel wordt ook gecontroleerd. Er is een offroad instelling en de ABS voor de achterrem kan ook worden uitgeschakeld. De noodstopsignalen (ESS) wijzen de achterste bestuurders op een 'hard-stop'-situatie.Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA CRF 1100 Africa Twin kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA CRF 1100 Africa Twin

Andere interessante HONDA motor occasions: