HONDA CRF 250 L

Nieuw
€ 5.958,-
Merk:HONDA
Type:CRF 250 L
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Black
Modeljaar:2020

Met een stijl gebaseerd op die van de crossmotoren is dit de strakste Honda CRF250L ooit.
We verbeterden de prestaties zodat er niet alleen mogelijkheden zijn voor zowel ervaren als beginnende rijders – wat voor reis je ook wilt maken. Met in het oog springende racekleuren en een nieuwe carrosserie geïnspireerd op de competitie-gerichte CRF450R motorcrosser ziet deze motorfiets er misschien agressief uit, maar hij is gebruiksvriendelijk en geschikt voor elk type rijder.
Het 250-cc vloeistofgekoelde DOHC monocilinderblok met vier kleppen is nu nog beter. De PGM-FI-injectie voedt het EURO4-blok via een 38-mm gasklephuis. Het vierkleps DOHC-blok levert 24,4 pk bij 8.500 tpm en 22,6 Nm koppel bij 6.750 tpm dankzij de vernieuwde airbox, het nieuwe gasklephuis en een nieuw en lichter uitlaatsysteem
Het blok en het stalen frame passen perfect samen. Het semi-dubbel wiegframe en het monocilinderblok vormen een sterke combinatie waarmee lange offroadtrips of het navigeren over dunne stadswegen geen probleem zijn.
Een primaire balansas vermindert de trillingen van het blok, terwijl de zesversnellingsbak en koppeling sterk genoeg zijn voor offroad-gebruik. Bovendien werken deze ook soepel tijdens een rit door stadsverkeer.*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl


0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA CRF 250 L kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA CRF 250 L

Andere interessante HONDA motor occasions:

  • HONDA CRF 250 Rally

    MotoPort Echt€ 7.458
  • HONDA CRF250 Rally

    Hans van Wijk Motoren B.V.De grootste Honda-Multibrand dealer van West Nederland,...€ 7.458
  • HONDA CRF 250 L

    Goedhart Motoren B.V.Nieuw! Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Honda dealer...€ 5.958