HONDA CRF 450 LK ED ACTIE! NU MET G

Nieuw
€ 9.990,-
Merk:HONDA
Type:CRF 450 LK ED ACTIE! NU MET G
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0 km
Kleur:EXTREME RED
Modeljaar:2019
Maandbedrag:Meer info

De CRF450L is momenteel de enige "af fabriek" geleverde Honda Enduro, gebaseerd op de CRF450R crosser. Echter heeft de CRF450L een lagere vermogensafgifte van 24PK, dit gaat gepaard met een extreem hoge betrouwbaarheid. Met de 6 versnellingsbak zeer geschikt voor straat en off-road gebruik. -Nu bij Mulders Motoren leverbaar : Performance kit voor de CRF450L, met deze kit brengen we het motorvermogen naar +43PK. Prijs Performance kit €399 inclusief montage.
Fabrieksgarantie 24 maanden!

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Mulders Motoren

Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam
www.muldersmotoren.nl

E-mail deze aanbieder

0598-614506
0598-627062
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA CRF 450 LK ED ACTIE! NU MET G kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Mulders Motoren.

Passie voor motoren. Sinds 1956 is dat de drive achter Mulders Motoren in Veendam (Groningen).

Eigenaar Jan Renken en zijn team van deskundige verkopers en monteurs zijn zelf fervente motorrijders. Ze weten als geen ander wat het is om u koning op de weg te laten voelen ... Mulders Motoren beschikt over een zeer moderne werkplaats, waar u prima terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Bij Mulders Motoren is uw motor, scooter, brommer, quad enzo-voort in prima handen zodat u atijd veilig onderweg bent. Met standaard meer dan 150 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad is Mulders Motoren de grootste motordealer in Noord-Nederland. Of u nou een nieuwe motor of een occasion wilt kopen, Mulders Motoren is de motorzaak waar u moet zijn.

Tuningspecialist.
In motor en motorcross tuning optimalisering van het koppel en vermogen, zodat uw motorfiets (KTM, Honda, occasions) goed koppel en vermogen vasthoudt en direct reageert na gas geven. Bijkomend voordeel is dat een goed afgestelde motor zuiniger is.
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Mulders Motoren en deze HONDA CRF 450 LK ED ACTIE! NU MET G

Andere interessante HONDA motor occasions:

  • HONDA CRF 450 L

    Goedhart Motoren B.V.Met resterende fabrieksgarantie. Nieuw geleverd en onderhouden door...€ 9.790