HONDA Monkey

Nieuw
€ 4.399,-
Merk:HONDA
Type:Monkey
Bouwjaar: 2020
Kenteken: 12-ML-ST
Kilometerstand: 30 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Banana Yellow
Maandbedrag:€ 89,00
Vermogen in kW: 7 KW
Modeljaar:2020

Het enorme Europese succes van de moderne, scherp gelijnde MSX125 geeft duidelijk de behoefte aan een funky, ‘pocket-size’, fun stadsmotor aan. Het werd dus tijd voor Honda dat de Monkey naam terugkeerde. Maar compleet nieuw ontworpen en klaar voor een nieuw leven in de 21e eeuw.

Uiteraard wel met de klassieke en herkenbare Monkey styling. Het trapezoïde silhouette benadrukt de compacte afmetingen en geeft duidelijk de houding van de Monkey weer. De eenvoudige, ronde oppervlakten van de Monkey zijn allemaal individueel ontworpen en pas nadien tot een geheel samengevoegd.

Zo is de glimmende 5,6 liter tank in dezelfde kleur afgewerkt als het frame, swingarm en achtervering. De kroon op de Monkey en de tank is het historische 3D oude Honda ‘Wing’ logo. De chromen onderdelen als het voor- en achterspatbord, geperste hitteschild voor de uitlaat, ronde spiegels en het hoge stuur zijn een eerbetoon aan het origineel.

Wel is de moderne technologie toegevoegd aan deze reïncarnatie van de klassieke Monkey look. Zo heeft de nieuwe Honda Monkey een volledig digitaal LCD dashboard met daarop een snelheidsmeter die plezierig naar je knippert als je de Monkey start, een kilometerteller met 2 tripmeters en de inhoud van de benzinetank wordt weergegeven in 6 niveaus. Daarnaast is alle verlichting in LED en heeft de sleutel (ook voorzien van het originele Honda Wing logo) een ‘antwoord’ functie; de lichten beginnen te knipperen wanneer je op de knop drukt. Zo is de Monkey, zelfs in een volle parkeergarage, altijd makkelijk terug te vinden.

Het motorblok van de Monkey is zo dicht mogelijk bij het origineel gebleven; een simpele maar robuste 125cc mono-cilinder die getuned is op makkelijk en plezierig stadsgebruik. Het luchtgekoelde benzine injectie blok met een boring x slag van 52,4 x 57,9 en een compressieverhouding van 9,3:1 heeft een topvermogen van 9,4pk (6,9kW) bij 7.000 tpm en een maximaal koppel van 11Nm bij 5.250 tpm. Deze 4-versnellingsbak heeft een verbruik van 1 op 67 km / 1,5 liter per 100km.

Het stalen ruggengraat frame van de Honda Monkey is opnieuw ontworpen om een zo goed mogelijke balans te vinden in stijfheid en het soepele gevoel, zodat de handling en wendbaarheid van de Monkey perfect is. Ongeacht welke wegen of omstandigheden hij ongetwijfeld tegenkomt. Het ovalen kruisgedeelte van de swingarm straalt het ‘ronde’ design thema van de Monkey uit.

De nieuwe Honda Monkey heeft een wielbasis van 1.155mm, een balhoofdhoek en naloop van respectievelijk 25° en 82mm en een zeer kleine draaicirkel van slechts 1,9 meter. Het rijklaargewicht is 107kg, de zadelhoogte bedraagt 775 mm en de grondspeling is 160mm. Het pluche zadel is stevig gevuld met urethaan en biedt maximaal comfort.

Daarnaast heeft de nieuwe Monkey USD voorvorken en dubbele achtervering met een veerweg van 104 mm. De 220mm enkele remschijf voor en de 190mm enkele remschijf achter werken samen met de op IMU gebaseerde ABS om maximale stopkracht te voorzien. Dikke en brede 12-inch wielen met blokpatroon banden maken de looks en rij ervaring compleet.

*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Ondernemers kunnen de BTW in de aanschafprijs terug vorderen.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA Monkey kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA Monkey

Andere interessante HONDA motor occasions:

  • HONDA Monkey

    MotoPort HillegomHet enorme Europese succes van de moderne, scherp gelijnde MSX125 geeft...€ 4.858
  • HONDA Monkey

    MotoPort HillegomHet enorme Europese succes van de moderne, scherp gelijnde MSX125 geeft...€ 4.858