HONDA MONKEY

Nieuw
€ 5.299,-
Merk:HONDA
Type:MONKEY
Bouwjaar: 2024
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 5 Jaar
Kleur:Banana Yellow
Modeljaar:2024

Deze Honda Monkey is nu te zien in de showroom en uit voorraad leverbaar.
Haast niets kan je vergelijken met een Monkey. Hij heeft een compleet unieke stijl. Hij heeft karakter als geen ander. Het hoge stuur in chroom, maar ook het frame, de swingarm en de schokdempers in dezelfde kleur als de oplopende brandstoftank en de spatborden weten één voor één de aandacht te trekken. Net als de kloeke en ruwe banden. In het stevige chassis staat een gloednieuw, benzinezuinig en luchtgekoeld 125 cc motorblok met vijfversnellingsbak. Het blok is uitgerust met IMU-gestuurde ABS. De Monkey is smal en een lichtgewicht van maar 107 kg. Het comfortabele zadel staat op 775 mm van de grond. Een kleine motor met een groot hart. De fun binnen de functie. Dat is Monkey.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice.


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Honda, Yamaha, Vespa, Piaggio, Aprillia, Moto Guzzi.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA MONKEY kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA MONKEY

Andere interessante HONDA motor occasions:

  • HONDA MONKEY

    Moto RotterdamNieuw! Inclusief 60 maanden fabrieksgarantie....€ 5.299
  • HONDA MONKEY

    Moto RotterdamNieuw! Inclusief 60 maanden fabrieksgarantie....€ 5.299