HONDA NC 750 X DCT

Nieuw
€ 9.499,-
Merk:HONDA
Type:NC 750 X DCT
Bouwjaar: 2020
Kenteken: 23-ML-PP
Kilometerstand: 3978 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Graphite Black
Maandbedrag:€ 189,00
Vermogen in kW: 40 KW
Modeljaar:2020
Gewicht: 220 kg

De nieuwe Honda NC750X DCT heeft een compact, robuust ontwerp en prestatiekenmerken waardoor je comfortabel en in stijl op weg gaat. Met een hoge rijpositie voor subliem zicht, een soepele handling en koppelrijke prestaties is dit de perfecte reisgenoot - waar je ook naartoe gaat. En dankzij het indrukwekkende brandstofverbruik en de Euro 4-compatibiliteit (C02-emissie van 81 g/km) bereik je die bestemming ook nog eens met maximale efficiency.
Opbergruimte voor de helm, Led verlichting en TFT dashboard.
DCT zorgt ervoor dat de NC750X extreem vloeiende schakelovergangen maakt zonder ook maar de kleinste hapering. Zo rijd je heerlijk comfortabel naar je werk of tijdens een leuk weekendje weg. Er zijn drie verschillende modi voor verschillende omgevingen, zoals de dynamische S-modus (Sport) die een pittige rijstijl biedt met één druk op de knop.
Het nieuwe DCT-systeem bevat ook hellingdetectie, die het schakelen automatisch aanpast aan de hellingshoek. Dit betekent dat je altijd het juiste koppel krijgt op steile klimmetjes en een betere controle over de motor tijdens steile afdalingen.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA NC 750 X DCT kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA NC 750 X DCT

Andere interessante HONDA motor occasions:

  • HONDA NC 750 X

    MotoPort WormerveerVoor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 85 jaar aan het...€ 7.999
  • HONDA NC 750 X DCT

    MotoPort Den BoschDe NC750X is één van de tien best verkocht motoren in Europa....€ 8.250
  • HONDA NC 750 X DCT

    MotoPort LeeuwardenMotoPort Leeuwarden is officieel dealer van Honda, Suzuki en Zero...€ 10.558