HONDA NSS 300 Forza

Nieuw
€ 7.358,-
Merk:HONDA
Type:NSS 300 Forza
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Pearl Nightstar
Modeljaar:2019

Deze nieuwste uitvoering Van de Honda Forza 300 heeft een nieuw stalen buizenframe. In dit lichtere frame is de sterke motor van 279 cc opgehangen, wat een wendbare scooter oplevert. Dankzij HSTC (Honda Selectable Torque Control) – een primeur op een Honda-scooter – heb je altijd de juiste tractie. De verlichting is volledig in LED uitgevoerd, en aan de voorkant vind je een elektronisch verstelbaar windscherm plus een dashboard met digitale en analoge meters. Deze nieuwe scooter geeft je het echte GT-gevoel, maar heeft ook een uiterst sportieve kant.
Het elektronisch verstelbare windscherm kun je maximaal 140 mm in hoogte verstellen, gewoon tijdens het rijden. Met de knop links op het stuur stel je de gewenste hoogte in voor de weersomstandigheden van dat moment, zodat je minder last hebt van de wind en dus minder snel moe wordt.
De Forza heeft meer dan voldoende afsluitbare opbergruimte voor gebruik in de stad. Onder de zitting kun je twee integraalhelmen kwijt, zodat je minder hoeft mee te nemen wanneer je op de plaats van bestemming bent. En wil je je telefoon opladen, dan kan dat via de handige aansluiting.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl


0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA NSS 300 Forza kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA NSS 300 Forza

Andere interessante HONDA motor occasions:

  • HONDA NSS 300 FORZA C-ABS

    Goedhart Motoren B.V.Met resterende fabrieksgarantie. Het betreft een BTW-motorfiets. ...€ 6.490
  • HONDA NSS 300 Forza

    MotoPort HillegomDeze nieuwste uitvoering Van de Honda Forza 300 heeft een nieuw stalen...€ 7.358
  • HONDA NSS 300 Forza

    Hans van Wijk Motoren B.V.De grootste Honda-Multibrand dealer van West Nederland,...€ 7.358