HONDA PCX 125

Nieuw
€ 3.758,-
Merk:HONDA
Type:PCX 125
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Gray
Maandbedrag:€ 75,00
Modeljaar:2020

De Honda PCX 125 staat bekend om zijn zuinigheid en gebruiksgemak. Met de nieuwe sportievere uitstraling is het ook een echte eyecatcher geworden. Er is meer opbergruimte onder het zadel - ruim genoeg voor een integraalhelm - en de LED-lichten en het LCD-instrumentenbord verhogen de uitstraling. De lichtere wielen en de bredere banden zorgen voor meer grip en worden perfect gecombineerd met een ABS-voorrem en een grotere veerweg voor de achterschokbreker, voor een vlotte rit vol vertrouwen.

We hebben het Smart Power (eSP) 125cc motorblok een beetje meer pit bovenin gegeven, zonder in te boeten op het vlak van koppel of - waar de PCX bekend om staat - zuinigheid. Gooi de 8 liter benzinetank vol en je hebt een autonomie van bijna 400 km.

De opbergruimte onder het zadel werd vergroot tot 28 liter - groot genoeg om een integraalhelm in op te bergen. Als je eenmaal geparkeerd hebt, til je het zadel op, gooit je bagage erin en weg ben je. Het is niet nodig om van alles met je mee te slepen als je op je bestemming bent aangekomen.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA PCX 125 kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA PCX 125

Andere interessante HONDA motor occasions: