HONDA SCV 100 FE Lead

Occasion
€ 750,-
Merk:HONDA
Type:SCV 100 FE Lead
Bouwjaar: 2004
Kenteken: MJ-XX-28
Kilometerstand: 18000 km
Garantie: Garantie n.v.t.
Kleur:Rood
Modeljaar:2004

Gewoon een oer-degelijke Honda SCV100 Lead 100cc. Deze motorscooter staat bekend om zijn betrouwbaarheid en is ideaal voor woon-werk verkeer of bijvoorbeeld in een camper. Zeer handelbaar door zijn formaat en uiterst zuinig..
Zoals je wellicht begrijpt kunnen we voor deze prijs geen garantie en onderhoudsbeurt (in overleg tegen meerprijs wel mogelijk) geven. Zo meenemen dus... Weg = pech!

Voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 60 jaar aan het juiste adres bij MotoPort Goes. Wij hebben het grootste aanbod van Zuid-West Nederland.
Voor aankoop en onderhoud van motoren en scooters, aanschaf van kleding (kleding shop van 600 vierkante meter) en voor de aanschaf van onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.
.
De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.
.
Wij zijn officieel dealer van: BMW, Harley-Davidson , Honda, Kawasaki, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa en Yamaha. Dus inruil en service van alle merken is mogelijk.
.
Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.
.
Voor meer motoren en scooters (300 stuks) zie onze website www.motoportgoes.nl of kom langs!
.
Voordelig en goed verzekeren?
Kijk op onze website voor meer informatie over de MotoPort No Risk verzekeringen (ook als je niet je motor bij ons hebt gekocht).

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Goes

Nobelweg 4
4462 GK Goes

www.motoportgoes.nl

0113-231640
0113-212074
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA SCV 100 FE Lead kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Goes.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Goes en deze HONDA SCV 100 FE Lead

Andere interessante HONDA motor occasions: