HONDA SH 350

Nieuw
€ 7.149,-
Merk:HONDA
Type:SH 350
Bouwjaar: 2023
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 5 Jaar
Kleur:Black
Maandbedrag:€ 178,00
Modeljaar:2023

Deze Honda SH 350 is te bekijken in de showroom en is direct leverbaar.
De Honda SH-scooters zijn iconen binnnen de tweewielerwereld en bewijzen al tientallen jaren hun nut als een gemakkelijk en handig vervoersmiddel voor talloze eigenaren over heel Europa. Hun toonaangevende, hoogwaardige capaciteiten berusten op de betrouwbare, sterke motor, de gebruiksvriendelijkheid van een vlakke vloer en de stabiliteit dankzij de grote, 16-inch diameter wielen. En dat allemaal verpakt in de tijdloze, compacte en kenmerkende SH-stijl.

Hij beschikt over meer vermogen dankzij een grotere, vloeistofgekoelde 4V-motor, opgewaardeerd acceleratievermogen - zowel vanuit stilstand als rijdend - en een hogere topsnelheid. De SH-stijl combineert altijd vorm en functie. De SH350i brengt dat naar een volgend niveau door elegantie, een hoogwaardig gevoel en technologische bekwaamheid met elkaar te vermengen. Het herziene frame behoudt de wendbaarheid - een kenmerk dat de SH-lijn typeert - en toevoegingen zoals een USB-oplaadpunt , volledige LED verlichting, electrisch te openen topkoffer en een Smart Key-systeem verhogen het gebruiksgemak.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice.


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag en Focwa bedrijf en dealer van de merken: Honda, Yamaha, Vespa, Piaggio, Aprillia, Moto Guzzi.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA SH 350 kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze HONDA SH 350

Andere interessante HONDA motor occasions: