HONDA VFR 1200 XDE

Occasion
€ 8.490,-
Merk:HONDA
Type:VFR 1200 XDE
Bouwjaar: 2014
Kenteken: 49-MD-XH
Kilometerstand: 49862 km
Garantie: 3 MAANDEN-GARANTIE
Kleur:MAT PRL GLRE WH
Vermogen in kW: 95 KW
Modeljaar:2014
Maandbedrag:Meer info

TOPKOFFERS - ZIJKOFFERS - ABS - TRACTION CONTROLL
DUAL CLUTCH * AUTOMATIC TRANSMISSION *

Crosstourer. Voelbaar meer vrijheid.

Het avontuur roept en de Crosstourer antwoordt met zijn unieke V4 sound. Een korte rit of een lange reis: deze solide allrounder kan alles aan. Van autosnelwegen tot bergpassen. Bovendien biedt de Crosstourer meer rijgenot, rijcomfort en veiligheid dan ooit!
Uiteraard is ook het nieuwe model uitgerust met de karaktervolle V4 desgewenst in combinatie met een nieuwe tractiecontrole en transmissie met dubbele koppeling. Zelfuitschakelende richtingaanwijzers en een hertekend zadel maken onze verleidelijke Adventure Bike compleet. Ideaal om de roep van het avontuur te volgen. Temeer omdat de Crosstourer verkrijgbaar is met drie jaar garantie, zodat men onbezorgd de weg op kan.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Mulders Motoren

Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam
www.muldersmotoren.nl

E-mail deze aanbieder

0598-614506
0598-627062
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA VFR 1200 XDE kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Mulders Motoren.

Passie voor motoren. Sinds 1956 is dat de drive achter Mulders Motoren in Veendam (Groningen).

Eigenaar Jan Renken en zijn team van deskundige verkopers en monteurs zijn zelf fervente motorrijders. Ze weten als geen ander wat het is om u koning op de weg te laten voelen ... Mulders Motoren beschikt over een zeer moderne werkplaats, waar u prima terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Bij Mulders Motoren is uw motor, scooter, brommer, quad enzo-voort in prima handen zodat u atijd veilig onderweg bent. Met standaard meer dan 150 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad is Mulders Motoren de grootste motordealer in Noord-Nederland. Of u nou een nieuwe motor of een occasion wilt kopen, Mulders Motoren is de motorzaak waar u moet zijn.

Tuningspecialist.
In motor en motorcross tuning optimalisering van het koppel en vermogen, zodat uw motorfiets (KTM, Honda, occasions) goed koppel en vermogen vasthoudt en direct reageert na gas geven. Bijkomend voordeel is dat een goed afgestelde motor zuiniger is.
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Mulders Motoren en deze HONDA VFR 1200 XDE

Andere interessante HONDA motor occasions: