HONDA Z 125 Monkey

Nieuw
€ 4.858,-
Merk:HONDA
Type:Z 125 Monkey
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 24 maanden fabrieks
Kleur:Banana Yellow R
Maandbedrag:€ 50,00
Modeljaar:2019

De Monkey blinkt uit in elegantie. Hij heeft karakter als geen ander. Het hoge stuur in chroom, maar ook het frame, de swingarm en de schokdempers in dezelfde kleur als de oplopende brandstoftank en de spatborden weten één voor één de aandacht te trekken. Ook de dikke banden met noppen zijn echte eyecatchers. Maar afgezien van deze troeven is de Monkey stevig gebouwd dankzij een robuust frame met een ABS met IMU-controle en een betrouwbare, zuinige en luchtgekoelde 125 cc-motor. Daarnaast is hij klein en licht – met een gewicht van slechts 107 kg – en heeft hij een comfortabel zadel op een hoogte van 775 mm. Zoveel meer dan een hebbeding. Een op-en-top motorfiets. Dat is een Monkey.


Natuurlijk gaan al onze motoren de weg op inclusief garantie en afleverbeurt. Gekwalificeerde monteurs voeren de onderhoudsbeurt volgens fabrieksspecificaties uit en hebben de juiste testapparatuur tot hun beschikking

Al meer dan dertig jaar is MotoPort Rotterdam het juiste adres voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor aankoop en onderhoud van motoren, scooters, brom- en snorscooters. Wij zijn te vinden op de Strickledeweg 112 in Rotterdam, bij ons vindt u een uitgebreide selectie kleding, onderdelen en accessoires en natuurlijk een hoop motor gezelligheid!

Officieel dealer van: Honda, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, MV Agusta Vespa, Zero, Peugeot, Kymco, BOHLT en Piaggio.
Wij ruilen graag je huidige motor of auto in.

Voor meer motoren zie onze website http://www.motoportrotterdam.nl

Volg ons op facebook: http://www.facebook.com/MotoPortRotterdam

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Rotterdam

Strickledeweg 110-12
3044EL Rotterdam
www.motoportrotterdam.nl


010-3119930
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HONDA Z 125 Monkey kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Rotterdam.

per 1 april 2017 weer op oude adres: Strickledeweg 110-112 te Rotterdam

vorig adres: (gesloten ivm brand) Nieuwpoortweg 2, 3125 AP te Schiedam.
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Rotterdam en deze HONDA Z 125 Monkey

Andere interessante HONDA motor occasions: