HUSQVARNA SVARTPILEN 701

Nieuw
€ 8.999,-
Merk:HUSQVARNA
Type:SVARTPILEN 701
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 300 km
Garantie: FABRIEKS GARANTIE
Kleur:BLACK
Modeljaar:2019
Maandbedrag:Meer info

Met de Svartpilen 701 zet Husqvarna vooral een apart ogende motorfiets neer, op basis van een bewezen technisch concept. Daarbij is wat functionaliteit opgeofferd voor een beter uiterlijk, maar de basis is zo goed, dat de Svartpilen een goed sturende, fijn zittende motorfiets met een fantastisch motorblok is gebleven. Met de Svartpilen 701 kan je je prima vertonen in de ‘urban’ stadswijken, zonder dat je de technische ellende van een hippe custom of kekke classic op de hals haalt. Daarbij rijdt de Husqvarna ook nog eens enorm fijn en opwindend, met een pittig motorblok en sterke rijeigenschappen, waardoor je rondjes om al die zelfbouwprojectjes kan rijden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Mulders Motoren

Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam
www.muldersmotoren.nl


0598-614506
0598-627062
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HUSQVARNA SVARTPILEN 701 kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Mulders Motoren.

Passie voor motoren. Sinds 1956 is dat de drive achter Mulders Motoren in Veendam (Groningen).

Eigenaar Jan Renken en zijn team van deskundige verkopers en monteurs zijn zelf fervente motorrijders. Ze weten als geen ander wat het is om u koning op de weg te laten voelen ... Mulders Motoren beschikt over een zeer moderne werkplaats, waar u prima terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Bij Mulders Motoren is uw motor, scooter, brommer, quad enzo-voort in prima handen zodat u atijd veilig onderweg bent. Met standaard meer dan 150 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad is Mulders Motoren de grootste motordealer in Noord-Nederland. Of u nou een nieuwe motor of een occasion wilt kopen, Mulders Motoren is de motorzaak waar u moet zijn.

Tuningspecialist.
In motor en motorcross tuning optimalisering van het koppel en vermogen, zodat uw motorfiets (KTM, Honda, occasions) goed koppel en vermogen vasthoudt en direct reageert na gas geven. Bijkomend voordeel is dat een goed afgestelde motor zuiniger is.
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Mulders Motoren en deze HUSQVARNA SVARTPILEN 701

Andere interessante HUSQVARNA motor occasions: