KAWASAKI VERSYS 1000 SE

Nieuw
€ 18.499,-
Merk:KAWASAKI
Type:VERSYS 1000 SE
Bouwjaar: 2023
Kilometerstand: 0 km
Garantie: Fabrieksgarantie 4jr
Kleur:groen
Modeljaar:2023

“De 2021 Kawasaki Versys SE is een fantastische adventuremotorfiets, met een zeer uitgebreide uitrusting, prima rijeigenschappen en een kenmerkend, eigen uiterlijk. Daarbij is de elektronische vering met het Skyhook-algoritme echt goed.

Bij MotoPort Den Bosch koopt je je nieuwe motorfiets bij de best gesorteerde motorzaak van Brabant, waar gezelligheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is. Als officieël dealer van de meeste gerenomeerde motorfietsmerken zijn onze gekwalificeerde monteurs in de gelegenheid om je nieuwe aanwinst in perfecte staat te houden.Indien gewenst hebben wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden tot financiering.
Ook voor uw motorkleding ben je bij ons van harte welkom. In onze ruime kledingshop heb je keuze uit een groot assortiment kleding , helmen en aanverwante artikelen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst met een proffesioneel advies.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Den Bosch

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
www.motoportdenbosch.nl

E-mail deze aanbieder

073-6480590
073-6480591
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze KAWASAKI VERSYS 1000 SE kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Den Bosch.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Den Bosch en deze KAWASAKI VERSYS 1000 SE

Andere interessante KAWASAKI motor occasions: