KAWASAKI Versys 650 ABS

Nieuw
€ 8.849,-
Merk:KAWASAKI
Type:Versys 650 ABS
Bouwjaar: 2021
Kenteken: A4-48-32
Kilometerstand: 0 km
Garantie: Fabrieksgarantie 2jr
Kleur:zwart rood
Modeljaar:2021

De Versys 650 is een gevestigde naam op de Nederlandse wegen. Met een krachtig en zuinig paralleltwin-blok, een vederlicht buizenframe en instelbare voor en achtervering is de Versys 650 perfect te gebruiken voor zowel dagelijks woon-werk verkeer als sportieve tourritten. Zowel beginnende als ervaren rijders kunnen hun hart ophalen bij deze fantastische motor die tevens verkrijgbaar is voor het A2 rijbewijs. De lijst met originele Kawasaki accessoires is enorm, die tevens ook verkrijgbaar zijn in gunstig geprijsde accessoire pakketten.

De Versys is in meerder kleuren verkrijgbaar

kawasaki/Nieuws_2021

Bij MotoPort Den Bosch koopt je je nieuwe motorfiets bij de best gesorteerde motorzaak van Brabant, waar gezelligheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is. Als officieël dealer van de meeste gerenomeerde motorfietsmerken zijn onze gekwalificeerde monteurs in de gelegenheid om je nieuwe aanwinst in perfecte staat te houden.Indien gewenst hebben wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden tot financiering.
Ook voor uw motorkleding ben je bij ons van harte welkom. In onze ruime kledingshop heb je keuze uit een groot assortiment kleding , helmen en aanverwante artikelen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst met een proffesioneel advies.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Den Bosch

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
www.motoportdenbosch.nl

E-mail deze aanbieder

073-6480590
073-6480591
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze KAWASAKI Versys 650 ABS kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Den Bosch.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Den Bosch en deze KAWASAKI Versys 650 ABS

Andere interessante KAWASAKI motor occasions: