KAWASAKI VN 900 CLASSIC

Occasion
€ 7.490,-
Merk:KAWASAKI
Type:VN 900 CLASSIC
Bouwjaar: 2017
Kenteken: 83-MH-SP
Kilometerstand: 2382 km
Garantie: 3 MAANDEN
Kleur:GRIJS GRY
Modeljaar:2016

In deze Kawasaki Vulcan 900 Classic vind je onmiskenbaar de klassieke lijnen van legendarische cruisers terug, met de slash-cut uitlaten, de verchroomde koplamp, het royale gekromde stuur, de afgeschermde voorvork en de elegante draadspaakwielen. Deze motorfiets heeft nog fabrieksgarantie tot november 2019!

Wij leveren deze motorfiets rijklaar, inclusief tenaamstelling en resterende fabrieksgarantie. Wilt u meer zekerheid en langer garantie? Vraag naar onze afleverpakketten!

Laat voor een voordelige motorverzekering een vrijblijvende offerte maken. Liever een kleiner bedrag per maand betalen? Vraag naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk de garantie op nieuwe en gebruikte motoren te verlengen. Altijd minimaal 70 gebruikte motoren bij ons op voorraad.

In de World of Helmets vind je altijd minimaal 500 verschillende helmen voor de motor en ook voor de bromscooter. De kledingshop is de grootste in heel Twente en biedt voor iedereen een enorme keuze in Gore-tex, leer, en textiel voor dames, heren en kinderen.

Volg ons op Facebook: http://www.facebook.com/motoporthengelo.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hengelo

Enschedesestraat 210
7552 CL Hengelo OV
www.motoporthengelo.nl


074-2438376
074-2438348
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze KAWASAKI VN 900 CLASSIC kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hengelo.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hengelo en deze KAWASAKI VN 900 CLASSIC

Andere interessante KAWASAKI motor occasions: