KAWASAKI Z900 35KW

Nieuw
€ 9.999,- € 8.990,-
Merk:KAWASAKI
Type:Z900 35KW
Bouwjaar: 2018
Kenteken: 55-MJ-ZH
Kilometerstand: 0 km
Garantie: ZOALS OMSCHREVEN
Kleur:groen
Modeljaar:2018

Pas 135 kilometers op deze Z900 van 2018. Deze Z900 is nog niet eens ingereden!!
Kom gerust langs voor een proefrit!

LET OP: DEZE Z900 STAAT OP 35KW (OP KENTEKEN), dus geschikt voor het A2 rijbewijs. Deze Z900 heeft resterende fabrieksgarantie tot en met 15-08-2020.

Met zijn schitterende moderne Sugomi design, een geweldig viercilinder motorblok en fenomenale rijeigenschappen is de Z900 70kW meteen de nieuwe maatstaf in de A2 klasse. Zo is dit model niet alleen ontworpen om gemakkelijk en ontspannen sportief te kunnen rijden, maar ook om een maximale rijsensatie te kunnen geven aan meer ervaren Z-rijders. Het hoge uitrustingsniveau met onder meer een Assist & Slipper koppeling en een grafisch meervoudig instelbaar display, matchen het moderne LED achterlicht met Z-patroon en de fraaie 5-spaaks lichtgewicht wielen met sterpatroon.

De nieuwe Z900 is verrassend veelzijdig en compleet. Zo is dit model niet alleen ontworpen om gemakkelijk en ontspannen sportief te kunnen rijden, maar ook om een maximale rijsensatie te kunnen geven aan meer ervaren Z-rijders.

Het hoge uitrustingsniveau met onder meer een Assist & Slipper koppeling en een grafisch meervoudig instelbaar display, matchen het moderne LED achterlicht met Z-patroon en de fraaie nieuwe 5-spaaks lichtgewicht wielen met sterpatroon.

Deze motor wordt rijklaar aangeboden. Inclusief afleverbeurt, volle tank, overschrijving en resterende fabrieksgarantie.

Motoport Hengelo, jouw motorfiets dealer voor Twente en omstreken. Kom eens langs in onze mooie en zeer complete shop. Echt alles voor de motor en scooterrijder. De koffie staat klaar!

Laat voor een voordelige motorverzekering een vrijblijvende offerte maken. Liever een kleiner bedrag per maand betalen? Vraag naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk de garantie op nieuwe en gebruikte motoren te verlengen. Altijd minimaal 70 gebruikte motoren http://www.motoporthengelo.nl !

In de World of Helmets vind je altijd minimaal 500 verschillende helmen voor de motor en ook voor de bromscooter. De kledingshop is de grootste in heel Twente en biedt voor iedereen een enorme keuze in Gore-tex, leer, en textiel voor dames, heren en kinderen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hengelo

Enschedesestraat 210
7552 CL Hengelo OV

www.motoporthengelo.nl

074-2438376
074-2438348
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze KAWASAKI Z900 35KW kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hengelo.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hengelo en deze KAWASAKI Z900 35KW

Andere interessante KAWASAKI motor occasions: