KAWASAKI ZX 6 R Ninja

Nieuw
€ 13.799,-
Merk:KAWASAKI
Type:ZX 6 R Ninja
Bouwjaar: 2024
Kilometerstand: 0 km
Garantie: Fabrieksgarantie 4jr
Kleur:groen
Modeljaar:2024

Kawasaki Ninja ZX-6R 2024: Terugkeer van een Icoon
Kawasaki herintroduceert de iconische Ninja ZX-6R in hun line-up voor 2024. Deze motorfiets, bekend om het combineren van plezier op de weg met uitstekende circuitprestaties, blijft een favoriet onder supersportliefhebbers. Met nieuwe kleuren en geavanceerde functies belooft de ZX-6R een opwindende rijervaring.

Krachtige 636cc Motor: Meer Vermogen en Beter Straatgebruik
Het hart van de nieuwe Ninja ZX-6R is een verbeterde 636cc vier-in-lijn motor. Deze grotere cilinderinhoud zorgt voor extra vermogen en een verbeterd motorkarakter voor straatgebruik. Met nieuwe nokkenassen, inlaattrechters en een verbeterd uitlaatsysteem biedt deze motor meer koppel bij lage- tot middelhoge toeren en een lagere uitstoot.

Geïntegreerde Rijmodi en Verbeterde Veiligheidstechnologieën
Nieuw in 2024 zijn geïntegreerde rijmodi, waaronder Sport, Road, Rain, en een aanpasbare Rider mode. Deze maken het eenvoudig om de motor aan te passen aan de omstandigheden. Verbeterde ABS en een standaard quickshifter verhogen de veiligheid en het rijcomfort.

Bij MotoPort Den Bosch koopt je je nieuwe motorfiets bij de best gesorteerde motorzaak van Brabant, waar gezelligheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is. Als officieël dealer van de meeste gerenomeerde motorfietsmerken zijn onze gekwalificeerde monteurs in de gelegenheid om je nieuwe aanwinst in perfecte staat te houden.Indien gewenst hebben wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden tot financiering.
Ook voor uw motorkleding ben je bij ons van harte welkom. In onze ruime kledingshop heb je keuze uit een groot assortiment kleding , helmen en aanverwante artikelen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst met een proffesioneel advies.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Den Bosch

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
www.motoportdenbosch.nl

E-mail deze aanbieder

073-6480590
073-6480591
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze KAWASAKI ZX 6 R Ninja kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Den Bosch.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Den Bosch en deze KAWASAKI ZX 6 R Ninja

Andere interessante KAWASAKI motor occasions: