KAWASAKI ZX-6R

Occasion
€ 2.990,-
Merk:KAWASAKI
Type:ZX-6R
Bouwjaar: 2007
Kenteken: ML-PH-31
Kilometerstand: 20500 km
Garantie: 3 MAANDEN
Kleur:ZILVERGRIJS (M)
Modeljaar:2007

Nette ZX-6R met 20500 km van 1e eigenaar. In mooie staat deze zilvergrijze 636.
Wij bieden deze Kawasaki ZX-6R rijklaar aan inclusief tenaamstelling en 3 maanden garantie. Er komen verder geen kosten meer bij. Wilt u meer zekerheid en langer garantie, vraag naar onze afleverpakketten!

Kawasaki is altijd het meest emotionele Japanse motormerk geweest. Het merk stak in de begindagen in op snelheid. En op niets anders. Dat zorgde voor een unieke reputatie.
Moderne Kawasaki’s zijn technisch hoogst actueel maar veel beschaafder en uiterst betrouwbaar. Maar onderhuids hebben de machines uit ‘the Akashi Works’ altijd iets van hun bruutheid, hun circuitgenen gehouden. Nou ja, op de Kawasaki cruisers na dan. Want die zijn de ontspannenheid ten top. Op een Kawasaki straalt de bestuurder ook vandaag de dag nog een stukje rebelsheid uit. En de sportieve Kawa’s? Die zijn nog steeds uiterst sportief. En de kers op de cake is daarbij de H1R.
Bel nu 074 243 8376 om een testrit te boeken op een Kawasaki van MotoPort Hengelo. Misschien zwaai je dan straks achteloos naar al die andere motorrijders.
MotoPort Hengelo. Dé motorzaak van de provincie Overijssel Een groot aanbod motor occasions, motorkleding, motorbroeken, motorhelmen, nieuwe motoren en Yamaha, Kawasaki, Indian Motorcycle motordealer.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hengelo

Enschedesestraat 210
7552 CL Hengelo OV

www.motoporthengelo.nl

074-2438376
074-2438348
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze KAWASAKI ZX-6R kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hengelo.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hengelo en deze KAWASAKI ZX-6R

Andere interessante KAWASAKI motor occasions: