KTM 1090 ADVENTURE R

Nieuw
€ 15.600,-
Merk:KTM
Type:1090 ADVENTURE R
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 0 km
Garantie: FABRIEKS GARANTIE
Kleur:WHITE
Modeljaar:2018
Maandbedrag:Meer info

De KTM 1090 Adventure R slikt alles wat zich op zijn pad bevindt. Met zijn superieure WP vering, offroad wielen en krachtige, maar toch zuinige motor staat hij klaar voor elk avontuur. Ontelbare rally overwinningen staan aan de basis van deze ruige allroad die van dezelfde ultramoderne technologie is voorzien als de KTM 1290 Adventure R en hoewel het motorvermogen iets kleiner is, brengt hij nog steeds een respectabele 125 pk op de been. Voldoende voor optimaal rijplezier.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Mulders Motoren

Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam
www.muldersmotoren.nl


0598-614506
0598-627062
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze KTM 1090 ADVENTURE R kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Mulders Motoren.

Passie voor motoren. Sinds 1956 is dat de drive achter Mulders Motoren in Veendam (Groningen).

Eigenaar Jan Renken en zijn team van deskundige verkopers en monteurs zijn zelf fervente motorrijders. Ze weten als geen ander wat het is om u koning op de weg te laten voelen ... Mulders Motoren beschikt over een zeer moderne werkplaats, waar u prima terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Bij Mulders Motoren is uw motor, scooter, brommer, quad enzo-voort in prima handen zodat u atijd veilig onderweg bent. Met standaard meer dan 150 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad is Mulders Motoren de grootste motordealer in Noord-Nederland. Of u nou een nieuwe motor of een occasion wilt kopen, Mulders Motoren is de motorzaak waar u moet zijn.

Tuningspecialist.
In motor en motorcross tuning optimalisering van het koppel en vermogen, zodat uw motorfiets (KTM, Honda, occasions) goed koppel en vermogen vasthoudt en direct reageert na gas geven. Bijkomend voordeel is dat een goed afgestelde motor zuiniger is.
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Mulders Motoren en deze KTM 1090 ADVENTURE R

Andere interessante KTM motor occasions: