KTM 1090 ADVENTURE

Occasion
€ 14.790,-
Merk:KTM
Type:1090 ADVENTURE
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 390 km
Garantie: FABRIEKS GARANTIE
Kleur:ORANGE
Modeljaar:2018
Maandbedrag:Meer info

Wanneer je veeleisend bent maar toch een motor wil die redelijk geprijsd is deze motor perfect voor u. De 1090 Adventure is een hele complete motor die standaard met Multi-mode traction control en ABS geleverd wordt. De motor deelt zijn technologie met de KTM 1290 Super Adventure. Het motorblok van de 1090 is weliswaar wat kleiner dan de 1290 Super Adventure, toch levert dit blok 125pk.

De KTM 1090 Adventure heeft een V-twin motor met een cilinderinhoud van 1050 cc. De motor levert veel vermogen en een aangenaam laag brandstofverbruik. Dankzij Ride-by-wire heeft de bestuurder perfect controle over het beschikbare vermogen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Mulders Motoren

Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam

www.muldersmotoren.nl

0598-614506
0598-627062
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze KTM 1090 ADVENTURE kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Mulders Motoren.

Passie voor motoren. Sinds 1956 is dat de drive achter Mulders Motoren in Veendam (Groningen).

Eigenaar Jan Renken en zijn team van deskundige verkopers en monteurs zijn zelf fervente motorrijders. Ze weten als geen ander wat het is om u koning op de weg te laten voelen ... Mulders Motoren beschikt over een zeer moderne werkplaats, waar u prima terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Bij Mulders Motoren is uw motor, scooter, brommer, quad enzo-voort in prima handen zodat u atijd veilig onderweg bent. Met standaard meer dan 150 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad is Mulders Motoren de grootste motordealer in Noord-Nederland. Of u nou een nieuwe motor of een occasion wilt kopen, Mulders Motoren is de motorzaak waar u moet zijn.

Tuningspecialist.
In motor en motorcross tuning optimalisering van het koppel en vermogen, zodat uw motorfiets (KTM, Honda, occasions) goed koppel en vermogen vasthoudt en direct reageert na gas geven. Bijkomend voordeel is dat een goed afgestelde motor zuiniger is.
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Mulders Motoren en deze KTM 1090 ADVENTURE

Andere interessante KTM motor occasions: