KTM 1190 ADVENTURE ABS

Occasion
€ 11.750,-
Merk:KTM
Type:1190 ADVENTURE ABS
Bouwjaar: 2013
Kenteken: 84-MJ-FP
Kilometerstand: 38692 km
Garantie: 3 MAANDEN
Kleur:ORANGE
Vermogen in PK: 150 PK
Modeljaar:2013
Gewicht: 213 kg
Maandbedrag:Meer info

DIPI-moto Gilze ( officieel KTM Street Dealer ) biedt aan:

KTM 1190 Adventure ABS uit 2013 met 38.600km. Motor is pas in Dec 2017 voor eerste maal in gebruik gegaan. Toen is ook 24 maanden garantie ingegaan. Fabriek garantie tot en met Dec. 2019. Origineel Nederlandse motorfiets welke wij leverde aan de eerste eigenaar. BTW motor. Complete onderhoud werd door ons uitgevoerd. Natuurlijk 30.000km beurt (grote beurt) is allemaal op tijd uitgevoerd.

Voorzien van; Elektronisch instelbare WP vering, Middenbok, Banden spanning meters, Olie temperatuur meter, Navigatie beugel, zwarte tank bescherm kapjes, Koplamp beschermers.

Met de Adventure-generatie zet KTM de norm in het reissegment! Meer dan tien jaar geleden kwam de eerste Adventure-motorfiets uit Mattighofen op de markt - met de genen van de KTM-motoren waarmee elf keer op rij de Dakar-rally is gewonnen. De consequente kennisoverdracht van de races naar de serieproductie zorgde ervoor dat de KTM Adventures altijd een voorsprong hadden op de rest van de wereld. De nieuwe 1190 Adventure zet de standaard in het complete reissegment: 150 pk vermogen bij een gewicht van slechts 230 kg volgetankt, een vermogen-gewichtsverhouding die in deze klasse ongeëvenaard is en dievoor een unieke rijdynamiek zorgt.

Gespreide betaling zakelijk of prive mogelijk met Santander Consumer Finance.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor nadere inlichtingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

DIPI-moto

Phantom 1
5126 RJ Gilze
www.dipimoto.nl


0161 - 74 40 40
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze KTM 1190 ADVENTURE ABS kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met DIPI-moto.

DIPI-moto is gepassioneerd door en gespecialiseerd in 'Motorcycle Life Style'. Los van vluchtige trends op zoek naar autenthieke belevenis van de motorfiets als passie. Heritage, stijl, kwaliteit, beleving en service zijn daarbij onze sleutelwoorden. Bij ons vindt u zowel alle nieuwe modellen maar ook altijd een hele mooie selectie jong gebruikte motoren welke niet van nieuw te onderscheiden zijn.

Naast motoren bieden wij u ook een rijkelijk aanbod bijpassende kleding, accessoires en onderdelen. Kortom een one-stop-shop voor al uw motorfiets behoeftes.
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar DIPI-moto en deze KTM 1190 ADVENTURE ABS

Andere interessante KTM motor occasions: