KTM 1290 SUPER ADVENTURE S

Nieuw
€ 19.795,-
Merk:KTM
Type:1290 SUPER ADVENTURE S
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 24 MAAND GARANTIE
Kleur:ORANGE - BLACK
Modeljaar:2018
Maandbedrag:Meer info

Nu uit voorraad leverbaar in de kleur zwart!

Draai de kraan maar open, zelfs in een verraderlijk bocht. Rem uit alle kracht terwijl u volledig voorover leunt. Het kan geen kwaad. gewoon blijven lachen en het gas erop! Zelfs wanneer je de wetten van de zwaartekracht aan je laars lapt wordt de combinatie van 160 pk, 140 Nm koppel en slechts 238 kg onder controle gehouden door de meest geavanceerde elektronica in de motorwereld. Het enige dat u hoeft te doen, is gefocust blijven op de weg die voor u ligt en u stevig vasthouden. Maar de KTM 1290 Super Adventure S biedt ook uiterst beschaafde, en smeuïge rijeigenschappen, als dat is wat u écht wilt ...

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Mulders Motoren

Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam

www.muldersmotoren.nl

0598-614506
0598-627062
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze KTM 1290 SUPER ADVENTURE S kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Mulders Motoren.

Passie voor motoren. Sinds 1956 is dat de drive achter Mulders Motoren in Veendam (Groningen).

Eigenaar Jan Renken en zijn team van deskundige verkopers en monteurs zijn zelf fervente motorrijders. Ze weten als geen ander wat het is om u koning op de weg te laten voelen ... Mulders Motoren beschikt over een zeer moderne werkplaats, waar u prima terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Bij Mulders Motoren is uw motor, scooter, brommer, quad enzo-voort in prima handen zodat u atijd veilig onderweg bent. Met standaard meer dan 150 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad is Mulders Motoren de grootste motordealer in Noord-Nederland. Of u nou een nieuwe motor of een occasion wilt kopen, Mulders Motoren is de motorzaak waar u moet zijn.

Tuningspecialist.
In motor en motorcross tuning optimalisering van het koppel en vermogen, zodat uw motorfiets (KTM, Honda, occasions) goed koppel en vermogen vasthoudt en direct reageert na gas geven. Bijkomend voordeel is dat een goed afgestelde motor zuiniger is.
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Mulders Motoren en deze KTM 1290 SUPER ADVENTURE S

Andere interessante KTM motor occasions: