MOTO GUZZI MGX-21 FLYING FORTRESS

Nieuw
€ 26.745,- € 23.990,-
Merk:MOTO GUZZI
Type:MGX-21 FLYING FORTRESS
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 24 maanden fabrieks
Kleur:BLACK CARBON
Maandbedrag:€ 240,00
Modeljaar:2020

De MG X-21 is de meest onconventionele en technologische, 1400 cc metende grand cruiser uit Mandello del Lario. Moto Guzzi is een van de grootste merken in de motorwereld. Het heeft in zijn 100-jarige geschiedenis regelmatig motorfietsen geïntroduceerd die hun tijd ver vooruit waren.

Van de circuits tot alle straten van de wereld heeft dit bedrijf nooit concessies gedaan aan haar Italiaanse inborst. Ondersteund door algemeen erkende waarden kan Moto Guzzi nu de invloeden en stimuli van de motorculturen in een steeds persoonlijkere en exclusievere stijl toepassen. De MG X-21 is het nieuwste voorbeeld van de originaliteit en de moed van Moto Guzzi, eigenschappen die al sinds 1921 deel maken van haar traditie. De MGX-21 is in zijn geheel gewijd aan de liefhebbers van exclusieve motorfietsen. Mensen die al opgewonden raken voordat ze hun reis beginnen omdat ze zichzelf overgeven aan de majestueuze grandeur van deze prestigieuze, Italiaanse motorfiets.

De MG X-21 nodigt je uit om je helm op te zetten en er vandoor te gaan, waar de weg je ook brengt. Deze Moto Guzzi biedt je een andere en geheel unieke wijze om je volgende trip te ervaren: je bent niet alleen een lichaam dat wordt getransporteerd, maar de ziel van een rijder die is betrokken in een prachtig en emotioneel avontuur van vrijheid en ontdekking.

Al meer dan dertig jaar is MotoPort Rotterdam het juiste adres voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor aankoop en onderhoud van motoren, scooters, brom- en snorscooters. Wij zijn te vinden op de Strickledeweg 112 in Rotterdam, bij ons vindt u een uitgebreide selectie kleding, onderdelen en accessoires en natuurlijk een hoop motor gezelligheid!

Officieel dealer van: Honda, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, MV Agusta Vespa, Zero, Peugeot, Kymco, BOHLT en Piaggio.
Wij ruilen graag je huidige motor of auto in.

Voor meer motoren zie onze website http://www.motoportrotterdam.nl

Volg ons op facebook: http://www.facebook.com/MotoPortRotterdam

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Rotterdam

Strickledeweg 110-12
3044EL Rotterdam
www.motoportrotterdam.nl

E-mail deze aanbieder

010-3119930
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze MOTO GUZZI MGX-21 FLYING FORTRESS kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Rotterdam.

per 1 april 2017 weer op oude adres: Strickledeweg 110-112 te Rotterdam

vorig adres: (gesloten ivm brand) Nieuwpoortweg 2, 3125 AP te Schiedam.
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Rotterdam en deze MOTO GUZZI MGX-21 FLYING FORTRESS