PIAGGIO BEVERLY 400 S

Nieuw
€ 7.399,-
Merk:PIAGGIO
Type:BEVERLY 400 S
Bouwjaar: 2022
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Nero Tempesta
Modeljaar:2022

De stijlvolle Beverly motorscooter heeft de dynamische kwaliteiten en grip van een hoge wielenscooter met de uitbundigheid, veiligheid en het comfort over lange afstanden van een briljante GT. De Beverly is geschikt voor elk type stadsverkeer en met zijn wendbare en makkelijke rijstijl is hij dankzij zijn vermogen om een comfortabele, aangename en hi-tech ervaring te bieden de ideale partner, ook voor ritten met een duopassagier buiten de stad.

Naast de aanzienlijke verhoging van de vermogens en koppelwaarden voor een flexibeler rijgedrag en topprestaties, zijn van de ééncilinder, viertakt-, vierkleppenmotoren met vloeistofkoeling en elektronische injectie, het brandstofverbruik en de geluidsproductie omlaag gebracht en zijn ze ideaal voor lange ritten. De set-up met hoge wielen en lichtmetalen velgen met een 2 inch groter voorwiel dan het achterwiel, verbetert de wegligging.

Het frontje is opnieuw ontworpen en het gespierdere zijsilhouet wordt naar achteren toe lichter. De nieuwe LED-koplamp in het midden van het stuur springt er op het eerste gezicht onmiddellijk eruit. De LED-richtingaanwijzers en positielichten tekenen de randen van het schild af tot een ware en ook overdag onmiddellijk herkenbare "lichtsignatuur". De achterkant is vernieuwd met de LED-verlichtingsgroep en de op motorfietsen geïnspireerde kentekenplaathouder. De glanzend zwarte details en de wielen met het ontwerp van de zeven dubbele spaken trekken de aandacht en het zadel met de dubbele bekleding en stiksels getuigt van de extreme aandacht voor het detail.

Nu uit voorraad leverbaar bij Piaggio dealer MotoPort Hillegom .


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice.


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag en Focwa bedrijf en dealer van de merken: Honda, Yamaha, Vespa, Piaggio, Aprillia, Moto Guzzi.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze PIAGGIO BEVERLY 400 S kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze PIAGGIO BEVERLY 400 S

Andere interessante PIAGGIO motor occasions: